P&O-netwerk Lage Weide

hét platform voor HR-managers

Een succesvolle onderneming valt of staat met enthousiaste en betrouwbare medewerkers. Werknemers zijn het kapitaal van elk bedrijf. En dat vraagt om een afgewogen en goed ingericht personeelsbeleid. Wij ondersteunen organisaties hierbij met het P&O-netwerk Lage Weide.

Zo’n 18.000 mensen zijn aan het werk bij de 800 bedrijven op Lage Weide. Ons bedrijventerrein zorgt hiermee voor veel werkgelegenheid in midden-Nederland. En daar zijn we trots op! Op verschillende manieren bieden wij ondersteuning aan directies en HR-managers. Dat doen wij via ons P&O-netwerk Lage Weide.

Wat doet het P&O-netwerk Lage Weide?

  • Op de pagina P&O Netwerk Lage Weide vindt u het laatste HR-nieuws, vacatures, informatie over subsidies, interessante activiteiten om personeel te werven enzovoort.
  • Via onze vacaturesite brengen we vraag en aanbod bij elkaar. Heeft u een vacature? Mail dan de link naar uw vacaturesite naar info@lageweide.nl
  • Heeft u opleidingsvragen of behoefte aan een betere aansluiting met het onderwijs? We helpen u om de juiste contacten te leggen en kopen waar mogelijk gezamenlijk in.
  • Wilt u meer weten over de mogelijkheden om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven in uw bedrijf? Wij denken met u meer hoe we u kunnen ontzorgen door de weg te wijzen naar nuttige organisaties, een deel van het inwerktraject te verzorgen of het werkgeverschap elders te beleggen.
  • Vier keer per jaar is er een P&O-netwerkbijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn exclusief voor de medewerkers van bedrijven op Lage Weide, die verantwoordelijk zijn voor het HR-beleid. Doel van deze bijeenkomsten is kennis- en informatie–uitwisseling over actuele personeelsvraagstukken die spelen op Lage Weide. Door elkaar te helpen en samen te werken bouwen we aan een Lage Weide waar mensen graag willen werken.

Gratis lid worden van P&O-netwerk Lage Weide?

Bent u verantwoordelijk voor het HR-beleid in uw organisatie? Sluit u dan gratis aan bij P&O-netwerk Lage Weide! Meld u aan via ellenvanwijk@lageweide.nl Ook voor andere personele vraagstukken kunt u bij Ellen terecht. Haar telefoonnummer is 06-23383520.

Nieuwsbrief P&O-netwerk Lage Weide

Het P&O-netwerk heeft ook een nieuwsbrief, die u op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen in HR en ons activiteitenprogramma.

Werknemers zijn het kapitaal van elk bedrijf.