Wil jij jouw werkplek groener maken?

Duurzaam Marketingbureau Ecoteers uit Utrecht organiseert weer een bomenplantdag, deze keer op vrijdag 24 november. Zij komen daarvoor met een team langs om bomen te planten op jouw terrein. Zo helpen zij bij het creëren van een groenere werkplek!

Waarom meer bomen?

Er zijn redenen te over voor het planten van bomen, maar hier in ieder geval drie redenen om meer groen te planten rondom jouw bedrijf:

  • Een prettiger werkomgeving
  • Hogere productiviteit
  • Minder ziekteverzuim

 

Waarom doet Ecoteers dit?

Als duurzaam marketingbureau streeft Ecoteers ernaar om met hun dienstverlening een positieve impact te maken. Dat doen zij met het EcoTree Project door bij iedere 1.666 woorden die ze schrijven een boom te planten. Doelstelling is om voor 2030 minstens 120.000 bomen te planten en de CO2-uitstoot te reduceren met 200%. Inmiddels zijn al 15.592 bomen geplant, als vervanging van tegels maar ook in de natuur.

Zo werkt het:

  1. Wil je als bedrijf meedoen? Volg dan deze stappen:
    Schrijf je uiterlijk 10 november in bij Ecoteers door te mailen naar info@ecoteers.nl
  2. Vermeld hierbij het aantal m² dat je beschikbaar hebt, het adres en je telefoonnummer en of de grond plantklaar is en zon of schaduw heeft. Je kan indien gewenst een voorkeur voor bomen / struiken aangeven.
  3. Je kan als team aanwezig zijn bij het plantmoment, maar dat is niet noodzakelijk. Na het planten ben je wel zelf verantwoordelijk voor het onderhoud ervan. Graag ontvangt Ecoteers een jaar na planting een foto van de bomen of planten, voor hun online promotie en omdat ze graag zien hoe ze erbij staan.

 

Samen werken we aan een groenere toekomst!

Vragen?

Bij vragen neem dan vooral even contact op met Ecoteers via info@ecoteers.nl