Uitnodiging werksessie vergroening Lage Weide op 29 februari

Tijdens deze (opnieuw geplande) werksessie over vergroening van Lage Weide gaan we van ambities in woorden, naar een visie in beeld en op de kaart. Op 29 februari is er ook direct een illustrator aanwezig die met ons de vergroening van Lage Weide gaat visualiseren op de kaart. Daarmee schetsen we gezamenlijk de toekomst van een aantrekkelijke werkomgeving op Lage Weide. Wil jij meedenken? Meld je dan nu aan!

 

Vormen van het ideale plaatje

In het verleden is al gesproken welke vergroeningsmaatregelen genomen kunnen worden op Lage Weide. In deze werksessie willen we dit verzamelen op een kaart en in het straatbeeld om zo tot het ideale plaatje, of droomvisualisatie, te komen. Hierbij beperken we ons niet en kijken zowel naar privé kavels als de openbare ruimte. We vragen deelnemers vooraf na te denken over de aan te passen locaties en hier foto’s van te maken. Naast drone- en kaartbeelden kunnen deze foto’s worden gebruikt om visualisaties op te maken. Hiermee beschikken we over effectieve middelen om het toekomstbeeld van Lage Weide goed onder de aandacht te brengen bij mede-ondernemers en belangrijke stakeholders.

 

Programma

16.00 uur – Inloop

16.05 uur – Welkom en introductie

16.25 uur – Deelsessie 1: maatregelen op de kaart

16.25 uur – Deelsessie 2: maatregelen in het straatbeeld (mbv Drone-foto’s)

16.55 uur – Presentatie resultaten

17.10 uur – Wat kun/wil je zelf doen en wat doen wij?

17.30 uur – Afsluiting

Locatie: Hofclub Werken & Vergaderen, Niels Bohrweg 121. 

 

Voor wie?

We organiseren deze sessie voor ondernemers op Lage Weide, enthousiastelingen die met de aantrekkelijkheid van ons terrein aan de slag willen, duurzaamheidsmanagers, MVO-verantwoordelijken en anderen die zich professioneel met dit onderwerp bezighouden.

 

Aanmelden

Meld je aan bij Richard Hartkamp via richardhartkamp@lageweide.nl

Deze werksessie vergroening Lage Weide is onderdeel van het Europese LifeIP voorbeeldproject: Klimaatbestendig bedrijventerrein Lage Weide