Uitnodiging ILW diner met Dolf Jansen op 19 mei

Geachte dames en heren,

Met de zomer in het vooruitzicht wordt het de hoogste tijd om elkaar weer te ontmoeten met een diner. Hiervoor nodigen we u bij deze graag uit! Op 19 mei vindt het tweede ILW diner van 2022 plaats voor directeuren, bestuurders en locatie- en vestigingsmanagers van bedrijven die lid zijn van de ILW. Meld u dus nu aan voor het 

ILW Diner: een frisse blik van Dolf op Lage Weide 

Donderdag 19 mei 2022 

17.15-20.30u (inloop vanaf 17.00u) 

Met Dolf Jansen

Wie kent hem niet, met Dolf Jansen hebben we een speciale gast voor het ILW Diner. Dolf Jansen is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij is van vele markten thuis, met één algemene noemer; de creativiteit spat er altijd vanaf. Met een speciale voorstelling voor Lage Weide kunnen we een unieke avond met een scherpe tong verwachten. En niet onbelangrijk; vaak is Dolf stukken rustiger dan mensen van hem verwachten, maar de humor ligt altijd ergens op de loer! 

Het diner vindt plaats bij Vineyard food & drinks, Atoomweg 63 op Lage Weide. Uiteraard praten wij u ook bij tijdens het diner over de huidige ontwikkelingen en toekomstplannen van Lage Weide.  

Bent u nu nog geen ILW-lid, maar wilt u wel bij dit exclusieve diner aanwezig zijn? Aspirant leden zijn ook van harte welkom! Meer informatie over het lidmaatschap vindt u op www.lageweide.nl/lidmaatschap

Het programma op hoofdlijnen: 

  • Vanaf 17.00 uur: inloop, welkom ILW leden  
  • 17.15 uur: borrel & bijpraten, aansluitend start diner  
  • Tijdens diner: voorstelling Dolf Jansen en update ontwikkelingen Lage Weide 


We vernemen graag via daanvanhaarlem@lageweide.nl of u ook aanschuift. Per ILW-lid rekenen we op één directeur/bestuurder/vestigingsmanager.

Alvast hartelijk dank voor uw reactie en graag tot 19 mei. 

Met vriendelijke groet, namens het ILW-bestuur,  

 Jos van Rooijen, voorzitter Industrievereniging Lage Weide