Uitnodiging eerste Utrecht Impact Event ‘Samen maken wij de stad’

Utrecht is een ambitieuze stad met een sterke aantrekkingskracht, een gezond vestigingsklimaat en volop in beweging. Ondernemers zoals jullie geven hier kleur en een gezicht aan en zijn belangrijk voor de ontwikkeling van de stad in brede zin.

Op woensdag 31 januari van 16:00 tot 19:00 uur slaan de Gemeente Utrecht en de Stichting Social Impact Factory de handen ineen voor een dynamisch, praktisch MKB-evenement rond maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Tijdens dit allereerste ‘Utrecht Impact Event – Samen Maken Wij de Stad’, krijg je de kans om innovatieve benaderingen van maatschappelijk ondernemen te verkennen en hun positieve impact op jouw bedrijfsvoering te ervaren. Laat je inspireren en leer van lokale experts en best practices op dit gebied zodat je deze inzichten kunt toepassen in je eigen bedrijf.


We gaan aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Hoe vul je personeelstekorten in door ongekend talent kansen te bieden?
  • Hoe koop je met plezier duurzaam en lokaal in?
  • Hoe zet je de eerste stap naar een circulair business model?

 

FC Utrecht licht toe op welke manier zij maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben verweven in de gehele bedrijfsvoering van de voetbalclub. Vervolgens zullen een aantal enthousiaste impact ondernemers vertellen hoe zij invulling geven aan bovenstaande vraagstukken.

Na een kort plenair gedeelte zijn er diverse break-out sessies, waar er ruimte is om met elkaar de dialoog aan te gaan. Je doet inspiratie op en krijgt praktische handvatten hoe je bovenstaande onderwerpen kunt integreren in je bedrijfsvoering en zo kan bijdragen aan een sociale, inclusieve en circulaire stad, op een manier die past bij jou en je bedrijf. We sluiten af met een hapje en een drankje.

Het eerste Utrecht Impact Event biedt een mooie kans om nieuwe verbindingen in de stad Utrecht te creëren en te leren over de mogelijkheden om zelf het verschil te maken!

Je kunt je aanmelden voor dit event door een mailtje te sturen naar annemiek@socialimpactfactory.com. We zetten je graag op de gastenlijst.

We kijken er naar uit je te ontmoeten op woensdag 31 januari!

Annemiek Temming, Directeur Stichting Social Impact

Katinka Magusin, Factory Coördinator Impact Ondernemen Gemeente Utrecht