U-Tech MKB loket

Deze week is het U-TECH mkb loket geopend. Het mkb loket is een online plek waar ondernemers uit regio Utrecht terecht kunnen voor advies over financiering van (om)scholing naar ICT beroepen. Want dat het belangrijk is om digitale kennis in huis te halen en te houden is wel duidelijk. Maar hoe kun je medewerkers (om)scholen en hoe ga je dat financieren?

Er zijn diverse subsidies en regelingen van gemeenten, provincie en overheid die de ontwikkeling van digitaal talent bevorderen. Van financiële ondersteuning voor een opleiding tot proefplaatsing of stagevergoeding. Op de website kun je je alvast oriënteren. Je vindt er informatie over opleidingen en functies die bij uitstek geschikt zijn voor het mkb. Denk aan een allround ICT medewerker of kennis over cyber-security. Ook ontdek je welke subsidieregelingen er beschikbaar zijn en dat zijn er nogal wat. Maar welke regeling past nu het beste bij jouw bedrijf of medewerker? De mkb subsidieadviseur kan uitkomst bieden met advies op maat.

Tot en met januari 2022 biedt het U-TECH mkb loket deze dienstverlening aan ondernemers uit regio Utrecht kosteloos aan!

Interesse? Neem dan contact op met de subsidieadviseur van het U-TECH mkb loket voor persoonlijk advies.

Het U-TECH mkb loket is een initiatief van de Utrecht Tech Community en CA-ICT, het opleidingsfonds arbeidsmarkt ICT, voor ondernemers uit regio Utrecht die werk willen maken van digitalisering.