Terugblik Veilig Ondernemen Event Lage Weide

9 februari organiseerden we het Veilig Ondernemen Event Lage Weide samen met het Platform Veilig Ondernemen Midden-Nederland. De 20 aanwezigen ontvingen het vernieuwde KVO-B certificaat en werden getrakteerd op een cyber awareness presentatie (en pizza).

Afgelopen jaar is het KVO-certificaat voor Lage Weide vernieuwd. Dit certificaat toont aan dat Lage Weide een veiliger bedrijfsomgeving is en dat eraan wordt gewerkt dit nog verder te verbeteren. Ook is het KVO-certificaat goed voor korting op verzekeringen. Zo heeft ILW Parkmanagement Lage Weide een raamcontract gesloten met verzekeraar Interpolis waarmee we flinke kortingen aangeboden worden voor ondernemers op Lage Weide.

De aansluitende cyber awareness presentatie werd verzorgd door Dennis Slier van de NFIR (IT Forensics & Incident Response). Dennis ging daarbij in op diverse onderwerpen zoals de grootste cyber risico’s, herkennen van Phishing en CEO fraude. Ook accountbeveiliging kwam aan de orde: denk aan sterke wachtwoorden, twee-staps-authenticatie, password managers en betrouwbare browsers/applicaties. Een handige tip is om eens te checken of jouw accounts al eens gehackt zijn. Kijk daarvoor op scatteredsecrets.com/ of haveibeenpwned.com/.

Ter afsluiting genoten de aanwezigen van een stuk pizza (het was tenslotte International Pizza Day). En werden zij uitgenodigd voor een vervolg tijdens het CyberEvent: ‘Digitaal Veilig Ondernemen’ in stadion Galgenwaard op 28 maart.