Terugblik KVO ondernemersevent 14 november

Josien van Breda, directeur Stichting Parkmanagement Lage Weide, gaf een inkijkje in de resultaten op het gebied van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) op Lage Weide.

Vervolgens stonden we stil bij de brandweerervaringen op Lage Weide en tips van André Overeem. De samenvatting is te downloaden via deze link.

Daarna spraken de aanwezigen verder met leden werkgroep KVO over de uitkomsten van de KVO-enquête onder begeleiding van Roeland Tameling over krakers en camera’s.

Aansluitend vond de uitreiking van het KVO-B Certificaat aan Jos van Rooijen (voorzitter ILW) plaats. Met dit certificaat kunt u korting krijgen bij verzekeraars zoals Interpolis. Lees hierover meer op lageweide.nl/kvo-b/bedrijven-kunnen-vanaf-nu-profiteren-van-extra-verzekeringsvoordeel/.

Een samenvatting van de Keynote speech van Jasper Baijens over ondermijning is hier te downloaden. De sessie werd afgerond met een drankje en rondleidingen door de brandweerkazerne en in de hennepcontainer.

Meer weten over KVO op Lage Weide? Neem contact op met Iris van den Heuvel via 06-39116285 of irisvandenheuvel@lageweide.nl