Terugblik ILW diner: lachende gezichten met Dolf Jansen

Het tweede ILW diner van 2022 op Lage Weide kende een speciale gast: Dolf Jansen. En met een voorstelling in hoog tempo, veel humor en een scherpe tong zorgde Dolf voor een frisse blik op Lage Weide en lachende gezichten bij de aanwezigen.

Op 19 mei 2022 kwamen directeuren, bestuurders en locatie- en vestigingsmanagers van bedrijven die lid zijn van ILW bij elkaar bij Vineyard food & drinks op Lage Weide voor het tweede ILW diner van het jaar. Onder het genot van een hapje en drankje werd ruim de tijd genomen om bij te praten en te netwerken tijdens de start van de avond.

Aansluitend zorgde ILW-voorzitter Jos van Rooijen en Roeland Tameling (wnd. Directeur Parkmanagement Lage Weide) voor de officiële opening van de avond met een hartelijk welkom aan de (aspirant) leden. Daarna was het tijd voor het hoogtepunt van de avond en betrad Dolf Jansen het podium van de Vineyard, met een voorstelling die zorgde voor veel hilariteit en lachende gezichten. En die lach verdween de rest van de avond ook niet meer van de gezichten van de aanwezigen.

Het optreden van Dolf gaf dan ook genoeg stof tot napraten en dat gebeurde tijdens het aansluitende diner. Daar werden de aanwezigen ook bijgepraat over de huidige ontwikkelingen en toekomstplannen van Lage Weide en werd er afscheid genomen van interim-directeur van Parkmanagement Lage Weide, Gert Cazemier. Dat zorgde voor de afsluiting van een geslaagd ILW diner, waar heerlijk gegeten, genetwerkt en gelachen werd.

En alvast voor in de agenda: op dinsdag 5 juli 2022 staat de ILW Zomer BBQ op de planning. Meer informatie hierover is te vinden via: lageweide.nl/nieuws/bbq/ en aanmelden kan via daanvanhaarlem@lageweide.nl.

Bent u nu nog geen ILW-lid, maar wilt u wel bij de Zomer BBQ aanwezig zijn? Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap op www.lageweide.nl/lidmaatschap.