ILW Zomer BBQ met profwielrenner Bram Tankink

KOM 5 JULI NAAR DE ZOMER BBQ MET PROFWIELRENNER BRAM TANKINK

BRING-A-FRIEND ACTIE: ALLE ILW-LEDEN MOGEN KOSTELOOS 2 INTRODUCEES MEENEMEN NAAR DE BBQ (graag aanmelden via daanvanhaarlem@lageweide.nl)

Op dinsdag 5 juli a.s. organiseren we de jaarlijkse ILW BBQ voor haar leden en mensen die ‘vrienden van Lage Weide’ willen worden. Dus ben je ILW lid of zou je dat wel willen worden? Kom dan 5 juli naar de BBQ bij DUS – De Utrechtse Stadsvrijheid (Sophialaan 1, Lage Weide)! We ontvangen je aanmelding graag via daanvanhaarlem@lageweide.nl 

#vamosUtrecht 

La Vuelta is zoals jullie weten een internationaal wielerevenement waar topwielrenners aan meedoen. En deze zomer gaat de wedstrijd officieel van start met een etappe in Utrecht. De voorpret is al begonnen. Daarom hebben we voor de BBQ een bijzondere spreker weten te strikken: Bram Tankink! 

Als professioneel wielrenner werd Tankink vooral bekend als ‘The Tank’, de onuitputtelijke knecht die met volle toewijding zijn kopmannen ter dienst stond. Tussen 2001 en 2018 reed hij voor ploegen als Quickstep, Rabobank en LottoNL – Jumbo. Hij reed in totaal vijf keer de Ronde van Spanje. Zijn laatste jaren was hij de wegkapitein die de ploeg verbond en de lijnen uitzette in het veld. Bram zal op humoristische wijze en met ontwapenende nuchterheid anekdotes met jullie delen over het leven als profwielrenner en met jullie vooruit blikken op La Vuelta. 

Programma: 

Vanaf 16:45u | inloop en ontvangst 

17:15u | aanvang programma met Bram Tankink 

18:15u | Braai 

20:30u | einde