Terugblik ILW diner – It’s time to be Part-time

Donderdagavond 14 december vond het laatste ILW diner van het jaar plaats. De aanwezigen genoten bij The Colour Kitchen Zuilen zichtbaar van het actieve programma, door de studenten van Hogeschool Utrecht georganiseerd.

Met een drankje en welkomstwoord door bestuurslid Gerrit Van Gessel en Roeland Tameling werd het diner geopend. Het hoofdgerecht van de avond was parttime werken. Al reizend door de tijd van tafel naar tafel werden de aanwezigen meegenomen door het parttime werken door de jaren heen. Met een parttime pubquiz en tafelvragen of -opdrachten bleef iedereen tot het einde geboeid. De kleine gerechten die al wisselend van tafel werden uitgeserveerd werden goed ontvangen, evenals de steeds wisselende tafelsamenstellingen. Hierdoor werd het netwerken op natuurlijke wijze gefaciliteerd.

Social media challenge tijdens de Parttime pubquiz. Geheel links de winnaar van de avond

Het thema parttime werken bleef het gesprek van de avond met zowel voor- als tegenstanders. Maar aan het eind van de avond gaven een tiental aanwezigen door meer te willen weten over de parttime campagne in 2024. Met deze bedrijven gaan we in het nieuwe jaar mooie gesprekken voeren! We sloten het diner af met een borrel en de winnaar van de pubquiz, dit was Yvette Van Aarle van YaCoaching. Zij ging naar huis met een prachtig boeket!

Ben jij nou nog echt benieuwd naar dat ene juiste antwoord op de quizvragen? Neem dan contact op met Hoda Hamdaoui, via hodahamdaoui@lageweide.nl. Benader haar ook als je wil aansluiten bij de parttime campagne in 2024.

De eerstvolgende netwerkmogelijkheid is alweer op 15 januari. Dan is de ILW Nieuwjaarsborrel, meld je nu vast aan via 15januari.eventbrite.nl/