Terugblik ALV met pitchwinnaar en gezellige netwerkborrel

Op donderdag 13 juni kwamen bijna 50 ILW-leden, -Vrienden en OZB-betalers op Lage Weide bij elkaar bij Qumey voor de ALV en het Besluitvormend Overleg. Naast het officiële vergaderdeel met een afscheid van bestuurslid Mike Geytenbeek, was er applaus voor de Pitchwinnaar CupXchange en werd er volop genetwerkt tijdens de bedrijfsrondleiding en het smakelijke lopend buffet.

Tijdens het besluitvormend overleg werd de voortgang op de thema’s Arbeidsmarkt, Bereikbaarheid, Community, Duurzaamheid en Veiligheid gegeven. Zo werd stilgestaan bij de Parttime campagne voor het P&O netwerk, het grote succes van de deelfietsen en de Omgevingsvisie Lage Weide vanuit de gemeente. Ook de bijeenkomst om netcongestie te lijf te gaan op 26 juni en de ILW BBQ met thema Cyberweerbaarheid kwamen aan de orde. Tot slot is het deze zomer mogelijk om praktijkgerichte masterclasses te volgen tijdens de Lage Weide Summerschool. Gratis voor ILW leden, dus meld je gelijk aan!

Pitch your Project winnaar CupXchange

Tijdens Pitch your Project heeft cupXchange €50.000 binnengehaald om bedrijven op Lage Weide te helpen verduurzamen. Dit doen ze door herbruikbare koffiebekers te halen en brengen met de De Fietskoerier Utrecht – en tussendoor te laten wassen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vanuit UW Re-integratie. Wil jij met jouw bedrijf hiervan profiteren? Neem contact op met Chong Hu via info@cupxchange.nl.

Bestuurswissel

Na bijna 3 jaar neemt Mike Geytenbeek afscheid van het ILW bestuur, ingegeven doordat zijn bedrijf Enoma niet meer gevestigd is op Lage Weide. In de tussentijd blijft Mike vanaf de zijlijn geïnteresseerd toekijken en blijft hij op zoek naar een nieuwe plek op Lage Weide. Mike wordt opgevolgd door Dries Beljon, mede-oprichter van Lean Lawyers. Dit is het eerste B-corp certified advocatenbureau, dus je kan wel zeggen dat de portefeuille duurzaamheid bij Dries past. Desondanks heeft Dries naar eigen zeggen grote schoenen om te vullen, maar hij gaat daar zijn uiterste best voor doen.

Rondleiding en netwerkborrel

Aansluitend was het tijd voor een rondleiding door het moderne pand van Qumey. Van oudsher al gevestigd aan de handelsweg heeft het bedrijf nu 2 panden aan weerszijden van de weg. Met de uitbreiding kan het bedrijf ook groeien in opdrachten en waren de innovatieve technieken en werkwijzen op de werkvloer zichtbaar. Dit bood stof tot napraten tijdens het uitgebreide lopende buffet en netwerkborrel. Waar dan ook veel van de deelnemers gebruik van maakten.

Voor het formele vergaderverslag, kijk hier voor het BO en hier voor de ALV. En meld je ook aan voor de volgende netwerkmogelijkheid, de ILW BBQ op 11 juli.