Supersnel en betaalbaar glasvezel binnen handbereik voor bedrijventerreinen in Utrecht

In april is DELTA Netwerk op de bedrijventerreinen in Utrecht begonnen met het inventariseren van de interesse in supersnel internet via glasvezel. Voordat zij een glasvezelnetwerk aanleggen, moet 25% van alle bedrijven zich aanmelden. Gebeurt dit niet, dan komt er geen glasvezel van DELTA Netwerk.

Heeft u zich nog niet aangemeld? Uw aanmelding is hard nodig om de 25% te behalen. Doet u mee?

Nu aanmelden biedt veel voordelen:

U bespaart de vastrechtkosten t.w.v. €1.900,-

U krijgt gratis installatie tot in de nok t.w.v. 182,50

U krijgt Flex Zakelijk de eerste 6 maanden voor slechts 25,- per maand

(tarieven incl. BTW)

Nu aanmelden voorkomt hoge kosten in de toekomst

Meldt u zich nu niet aan en wilt u later toch een glasvezelabonnement via DELTA Netwerk? Houd dan rekening met extra aanleg- en vastrechtkosten van minimaal €1.900,-.

Bent u pandeigenaar?

Bent u niet de gebruiker, maar enkel de pandeigenaar? Ook dan is nu een abonnement afsluiten voordelig. Het DELTA Netwerk vastrecht is gekoppeld aan het pand, dus uw pand is dan voor altijd vastrechtvrij. Zelfs het goedkoopste abonnement is voor u dan een relatief goedkope manier om het pand van glasvezel te voorzien en een extra meerwaarde te geven.

Nog even sparren hierover?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze glasvezelspecialist Johan Datema via johan.datema@deltafiber.nl.

Laat deze kans niet liggen.

U heeft nog beperkt de tijd om u aan te melden. De deadline is 14 oktober a.s.

Cartesiusweg, De Wetering Noord + Zuid, Demkade, Lage Weide, Nieuw Overvecht, Papendorp – Nieuwerijn, Oudenrijn

Ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen in Utrecht kunnen zich aanmelden voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. DELTA Netwerk inventariseert de komende maanden de behoefte aan zakelijk glasvezel op de bedrijventerreinen Cartesiusweg, De Wetering Noord + Zuid, Demkade, Lage Weide, Nieuw Overvecht, Papendorp – Nieuwerijn, Oudenrijn in Utrecht.  Zijn er voor de deadline voldoende abonnementen afgesloten, dan wordt er glasvezel aangelegd. Ondernemers en bewoners die voor de sluitingsdatum een abonnement afsluiten betalen bovendien geen vastrechtvergoeding. Op www.deltanetwerk.nl/utrecht vindt u alle informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in Utrecht.

Voor iedereen bereikbaar

DELTA Netwerk is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven in Nederland. Zij werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de bedrijventerreinen in het gebied binnenkort beschikken over supersnel en betaalbaar internet via glasvezel.