Supersnel en betaalbaar glasvezel binnen handbereik voor bedrijventerreinen in Utrecht

Ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen in Utrecht kunnen zich aanmelden voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. DELTA Netwerk inventariseert de komende maanden de behoefte aan zakelijk glasvezel op de bedrijventerreinen Lage Weide, Cartesiusweg, De Wetering Noord + Zuid, Demkade, Nieuw Overvecht, Papendorp – Nieuwerijn en Oudenrijn in Utrecht.  Als er vóór 15 juli 2023 voldoende abonnementen zijn afgesloten, wordt er glasvezel aangelegd. Ondernemers en bewoners die voor de sluitingsdatum een abonnement afsluiten betalen bovendien geen vastrechtvergoeding. Op deltanetwerk.nl/utrecht vindt u alle informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in Utrecht.

Voor iedereen bereikbaar

“DELTA Netwerk ziet dat connectiviteit via glasvezel de toekomst is, zowel voor consumenten als voor ondernemers. Daarom hebben we de ambitie om naast de consumenten ook iedere ondernemer, samen met de telecomaanbieders, aan te sluiten op ons supersnelle en stabiele glasvezelnetwerk met een passend aanbod voor iedereen” aldus Sjoerd Majoor, Project Manager DELTA Netwerk.

DELTA Netwerk is een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven in Nederland. Zij werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de bedrijventerreinen in het gebied binnenkort beschikken over supersnel en betaalbaar internet via glasvezel.

Over DELTA Netwerk

DELTA Netwerk legt door heel Nederland glasvezelnetwerken aan en is onderdeel van DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het netwerk van DELTA Fiber is in alle provincies aanwezig en inmiddels hebben al meer dan 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot de nieuwste generatie glasvezel. Het komende jaar bereikt het netwerk zo’n anderhalf miljoen adressen en DELTA Fiber heeft de ambitie om door te groeien naar 2 miljoen huizen en bedrijven in 2025. DELTA Fiber is eigendom van de investeringsmaatschappijen EQT en Stonepeak en er werken ruim 1.200 medewerkers. Onder de merken DELTA en Caiway levert het bedrijf internet met gigabitsnelheden, interactieve tv en vaste en mobiele telefonie.

Vrijblijvend zakelijk glasvezeladvies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Sjoerd Majoor, projectmanager bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via 06 – 510 111 53 of per e-mail, sjoerd.majoor@deltafiber.nl

Kijk voor uitgebreide informatie op onderstaande link.

www.deltanetwerk.nl/gebieden/bedrijventerreinen-utrecht/