Seminar: Uitvoeringskracht naar toekomstbestendige bedrijventerreinen

Parkmanagement Lage Weide organiseert in samenwerking met CLOK en Kadaster het seminar ‘Uitvoeringskracht naar toekomstbestendige bedrijventerreinen’ op donderdag 24 maart. We nodigen ondernemers en vastgoedeigenaren op Lage Weide van harte uit hun visie en mening tijdens dit seminar te laten horen. 

Wat weet jij van de bedrijventerreinen in jouw gemeente? In hoeverre kunnen deze terreinen bijdragen aan jouw beleidsambities?  En hoe komt het dat de mogelijkheden weinig worden benut? Hoe zorg je ervoor dat plannen ook daadwerkelijk worden uitgevoerd?  

Dit zijn vragen waar vooral beleidsmedewerkers Economische zaken van gemeenten zich mee bezig houden. Ondernemers en vastgoed-/grondeigenaren op bedrijventerreinen hebben echter de beschikkingsmacht over hun bezit en zijn daarmee een belangrijke speler. Daarom worden ondernemers en vastgoedeigenaren op Lage Weide speciaal uitgenodigd om hun visie en mening op bovenstaande vragen te laten horen en gratis deel te nemen aan het seminar. 

Aan de hand van een bedrijventerrein in Amersfoort en Gouda wordt ook inzichtelijk gemaakt welke data helpt om meer grip te krijgen op het bedrijventerrein en op welke manier je kan verbinden met de spelers op het bedrijventerrein, waaronder de eigenaren. 

Vraag jij je af waarom er soms een gebrek aan uitvoering is op bedrijventerreinen? En wil jij zelf bijdragen aan een oplossing? Dan nodigen we je van harte uit om op 24 maart de werksessie bij te wonen. 

 

Programma: 

Middag van 13:30-17:00   

Locatie: De Hofclub, Niels Bohrweg 121

Programma onderdelen:  

 Inloop met koffie en thee    

  • Toepassing van de monitor door Jeroen Bosma en Jeroen Brandsma 
  • Pauze 
  • Workshop 
  • Netwerk en borrel 

 

Er kunnen maximaal dertig personen naar het seminar komen, dus meld je snel aan. Ondernemers en vastgoedeigenaren op Lage Weide kunnen zich gratis aanmelden via info@clok.nl.  

 

Graag tot 24 maart!