Save the date: ILW nieuwjaarsborrel met Green Deal braderie op 16 januari

Op maandag 16 januari luiden we het nieuwe jaar feestelijk in tijdens de ILW Nieuwjaarsborrel bij het Carlton President Hotel. We proosten tussen 16.30 en 19.30 uur ook graag met jou op een succesvol, ondernemend en sprankelend 2023 op Lage Weide.  

Om de nieuwjaarsborrel nog feestelijker te maken staat de bijeenkomst in het teken van de officiële start van de Green Deal Lage Weide. We presenteren samen met de partners onze plannen om Lage Weide duurzamer te maken de komende jaren. En daarnaast kun jij alles te weten komen over de mogelijkheden op het gebied van energietransitie, duurzame mobiliteit, klimaatadaptatie en circulaire economie. Want als onderdeel van de Nieuwjaarsborrel is er een heuse Green Deal Braderie, waar verschillende partners én ondernemers zich presenteren aan de aanwezigen zodat jij je kunt laten inspireren door de mogelijkheden. Denk aan organisaties als ECUB, Interpolis, Goedopweg, Circo, Netwerk Water & Klimaat/HDSR NMU, en (ILW) ondernemers als de Boom en het Meer, EcoGiving, Groenpand en Rabobank. 

Heb jij zelf ook een duurzaam aanbod dat je tijdens de Green Deal Braderie wil presenteren? Laat het ons weten!

Dus, wil jij het nieuwe jaar starten met: 

  • Proosten op een succesvol 2023 met lekkere drankjes en hapjes,
  • Ruime netwerkmogelijkheden met het ILW-bestuur en mede-ondernemers op Lage Weide,
  • De officiële start van de Green Deal Lage Weide,
  • Inspiratie opdoen tijdens de Green Deal Braderie?

Schrijf dan snel de ILW Nieuwjaarsborrel op maandag 16 januari in je agenda (16.30-19.30u) en meld je aan via daanvanhaarlem@lageweide.nl. Je ontvangt dan alle praktische informatie over de Nieuwjaarsborrel. We hopen met jullie te kunnen proosten op het nieuwe jaar, tot 16 januari!