Poll: wel of niet samen investeren in Cybercrime Monitor?

Zoals bekend, is de kans dat je als ondernemer wordt geraakt door cybercrime 1 op de 3. De kosten zijn gemiddeld € 67.000,-. Op Lage Weide willen we jullie helpen om dit risico te beperken.   Daarom overwegen we het Cyber Monitor project op te starten. Met voldoende draagvlak wordt dit project collectief betaald en is deelname voor jullie gratis.  

Wat heb je aan de Cybermonitor?

De cybermonitor is een softwaretool die jullie systemen, computers en menselijk handelen monitort. De tool analyseert 24/7 of er kwetsbare software is geïnstalleerd en of er gaten in uw beveiligingssystemen zijn.Daarbij gebruiken zij geavanceerde tools, zoals darkweb scanning, datalek detectie, netwerk- en website scanners en phishing testen. Je organisatie wordt 24/7 gescand en is een waardevolle aanvulling op jullie IT-afdeling of -dienstverlener. Ook ontvang je het cyberkeurmerk als jullie organisatie 6 maanden veilig is.  De monitor ziet jouw bedrijf dus zoals een hacker dit ziet en informeert je maandelijks over risico’s voor medewerkers en de IT. Jullie IT krijgt een portal voor dagelijkse alerts. Hebben jullie hulp nodig? Dan kan jullie IT partner, of anders wij met Platform Veilig Ondernemen jullie ontzorgen.  

Vind je dat ILW Parkmanagement Lage Weide hierin moet investeren of is dat voor jullie waardeloos?

Laat het ons voor 20 oktober weten via bovenstaand formulier. Nog vragen of opmerkingen? Neem contact op via roelandtameling@lageweide.nl of stuur een appje naar Roeland Tameling via 06-17453490!