Open CIRCO Track start in januari

Sinds begin dit jaar hebben we in de regio de CIRCO Hub Midden Nederland (met o.a. de Rabobank Midden-Nederland, provincie Utrecht, gemeenten Amersfoort en Utrecht, ROM Utrecht Region en de NMU). Deze hub organiseert CIRCO Tracks voor bedrijven om producten, diensten en ketens (meer) circulair te maken. CIRCO Tracks zijn driedaagse trainingen, waarin de productketen centraal staat en samen met de trainers en de andere deelnemers wordt gezocht naar circulaire kansen.

De volgende CIRCO Track start in januari en heeft een open inschrijving voor bedrijven uit alle sectoren. De (gewijzigde) data zijn:

  • 24 januari (ochtend)
  • 9 februari (ochtend, digitaal)
  • 21 februari (middag, met afsluitende borrel)


Binnen deze track gaan we met elkaar aan de slag met het circulair maken van ketens van verschillende typen bedrijven, zo kunnen we elkaar hopelijk inspireren. Zo ontdek je circulaire business kansen en werk je er één uit tot een concreet plan, dat op korte termijn te realiseren is voor jouw bedrijf. Meer info vind je in de flyer

Wij zijn benieuwd of jij geïnteresseerd bent in deelname en ook een van je ketens centraal wilt zetten. Heb je vragen? Stuur die dan naar CIRCOhubmiddenNL@nmu.nl.