Ontwikkeling dubbellaags warehouse Sophialaan 5

Op de Sophialaan 5 op Lage Weide is een volledig nieuw ontworpen dubbellaags warehouse gepland met een moderne uitstraling. Het project bestaat uit een hoogwaardig ultramodern distributiecentrum met kantoren en wordt gerealiseerd op circa 4 hectare grond. De grootte van het gebouw is in totaal circa 49.900 m² BVO. ILW-Vriend Granite Real Estate is de ontwikkelaar en de verhuur wordt verzorgd door CBRE.

Het gebouw is voorzien van 44 loading docks en 4 overhead deuren. Het heeft een vrije hoogte van ca. 10,5 meter, voldoende parkeerplekken op eigen terrein en in de meerlaagse parkeergarage.

Het warehouse heeft natuurlijke lichtinval op zowel de verdiepingsvloer als op de begane grond. Daarnaast zijn er gescheiden verkeersstromen voor vracht- en personen vervoer waardoor de veiligheid wordt geborgd. Het warehouse op de verdiepingsvloer heeft een eigen in- en uitrit en is bereikbaar via een zeer ruime hellingbaan van 9,4 meter breed. Hierdoor is er voldoende ruimte voor vrachtwagens om elkaar te passeren.

Metrage
Het te huren object is als volgt onderverdeeld:

Warehouse ca. 38.700 m2
Mezzanine ca. 5.700 m2
Kantoor ca. 5.500 m²

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag gebaseerd op condities en voorwaarden en eventuele huurderswensen. Deelverhuur is bespreekbaar.


Opleveringsniveau
Met o.a. een BREEAM label en energielabel A++++ voldoet het aan de meest recente gebruikerseisen en aanvullende wensen zijn bespreekbaar.

 

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de project-website

Wietse Siebert, Director, via +31 (0)6 11 56 75 14 of Wietse.Siebert@CBRE.com