Meld jouw terrein aan voor de boomplantdag op 7 april

Wil jij van Lage Weide een groenere werkplek maken? Meld dan jouw terrein aan voor de boomplantdag van Ecoteers op 7 april. Zij komen dan met een team langs om bomen te planten op jullie terrein. Ze helpen graag bij het creëren van een groenere werkplek!

Waarom meer bomen?

Er zijn redenen te over voor het planten van bomen, maar hier in ieder geval drie redenen om meer groen te planten rondom jouw bedrijf:

  1. Een zuurstofrijke omgeving
  2. Wateroverlast en hittestress verminderen
  3. Een prettigere werkomgeving

Waarom doen we dit?

Als duurzaam marketingbureau streeft Ecoteers er naar om met hun dienstverlening een positieve impact maken. Dat doen ze met ons EcoTree Project door bij iedere 1.666 woorden die ze schrijven een boom te planten. Hun doel is daarbij om voor 2030 minstens 120 000 bomen te planten en de CO2-uitstoot te reduceren met 200%. Lees meer over hun EcoTree Project.

Zo werkt het: Kies zelf je bomen uit

Wil je als bedrijf meedoen? Volg dan deze stappen:

  1. Schrijf je voor 24 maart in door te mailen naar Lucie@ecoteers.nl
  2. Vermeld hierbij het aantal m² dat je beschikbaar hebt, het adres en je telefoonnummer.
  3. Na aanmelding ontvang je een e-mail met een keuzemenu. Hierin kan je aangeven naar welke bomen en planten je voorkeur uitgaat.
  4. Je mag als team aanwezig zijn bij het plantmoment, maar dat is niet noodzakelijk. Na het planten ben je wel zelf verantwoordelijk voor het onderhoud ervan. Graag ontvangen wij een jaar na planting een foto van de bomen of planten, voor onze online promotie en omdat we natuurlijk graag zien hoe ze erbij staan.

Vragen?

Bij vragen neem dan vooral even contact op met Ecoteers via Lucie@ecoteers.nl

P.S. Past 7 april bij jullie niet, maar vind je dit wel een tof initiatief? Ecoteers houdt twee keer per jaar een plantdag. Laat van je horen en wie weet vergroenen ze komend najaar bij jouw bedrijf!