Lage Weide verbindt met startups

Van nieuwe ondernemers kun je leren. Net zoals zij kunnen profiteren van ervaren ondernemers op Lage Weide. Daarom heeft ILW Parkmanagement Lage Weide met drie netwerkorganisaties afspraken gemaakt over het verbinden van ‘oude’ en ‘nieuwe’ ondernemers. Zin om aan te haken? Neem dan contact op met Roeland Tameling via 06-17453490 of mail roelandtameling@lageweide.nl. 

Dit zijn de drie initiatieven: 

  • Business date lunches met social impact ondernemers 
  • Podcast serie met scale up ondernemers 
  • Online matching met tech startups 


En dit is de bijbehorende uitleg:
 

Business dates 

Op 4 november gaan ongeveer 20 ondernemers van Lage Weide lunchen bij de Social Impact Factory in de binnenstad van Utrecht. We hebben ‘blind dates’ voorbereid, zodat iedere ondernemer aan tafel komt met een passende gesprekspartner. En dan kijken of de vonk overslaat! 

Podcast serie 

In samenwerking met Dotslash Utrecht nemen we podcast gesprekken op tussen ervaren ondernemers die zijn gevestigd op Lage Weide en groeiende techbedrijven die werken vanaf de Dotslash Campus. Ben jij de volgende podcast partner? 

Online matching 

Maandelijks krijgt Utrecht Inc., de startup incubator van Utrecht, nieuwe leden. Mensen met een briljant idee, dat moet worden omgezet naar een bloeiende onderneming. Via e-mail brengen we hen in contact met relevante contacten op ons bedrijventerrein. Dus houd je mailbox in de gaten! 

Overigens zijn alle bovengenoemde acties gratis voor bedrijven die op Lage Weide gevestigd zijn. Met dank aan het Ondernemersfonds Utrecht en de Europese Unie – Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).  

Afbeelding van StartupStockPhotos via Pixabay