Lage Weide ontmoet startups tijdens blind dates

Op vrijdag 4 november organiseerden we samen met de Social Impact Factory business lunches. Er vormden zich bijna 20 koppels van startende en opschalende ondernemers vanuit de Social Impact Factory en diverse ondernemers van Lage Weide, wat op veel enthousiasme kon rekenen.

Voor de deelnemende ondernemers waren het ‘blind dates’ en was het afwachten welke gesprekspartner ze zouden treffen. Door ILW Parkmanagement Lage Weide en de Social Impact Factory werden de dates echter goed voorbereid, zodat iedere ondernemer aan tafel kwam met een passende gesprekspartner.

Naast dat er genoten werd van een goedverzorgde lunch werden kennis, ervaring en netwerk met elkaar gedeeld. Na de georganiseerde dates maakten verschillende ondernemers bovendien gebruik van het moment om nog een paar andere interessante partijen aan te spreken. Het initiatief mocht vanuit beide groepen ondernemers dan ook op groot enthousiasme rekenen. Met de uitwisseling van contactgegevens wordt ervoor gezorgd dat de deelnemers het contact (digitaal) kunnen voortzetten!

En ben je nou geïnspireerd door de sociale impact van je gesprekspartner? Hierbij een actielink waarmee ondernemers rechtstreeks iets kunnen doen voor meest kwetsbare kinderen in ons eigen ‘stadsie’: voorjestadsie.nl/nl/kledingpas