Lage Weide in de media

De afgelopen week is Lage Weide via verschillende landelijke en lokale media in het nieuws geweest. Een leuk gevolg van de activiteiten die we organiseren.

DUIC in Zaken

Zo was directeur-bestuurder Mariëlle Wieman te gast bij Gert-Jan Jansen in het programma DUIC in Zaken. Samen met wethouder Klaas Verschuure en Anton Verbunt (MKB Nederland Regio Utrecht) sprak zij over hoe het gaat met ondernemend Utrecht in dit ‘bijna post-corona’ tijdperk. Mariëlle ging daarbij onder andere in op het platform lageweidewerkt.nl en de Bereikbaarheidsalliantie A2 die onlangs van start ging.

Bekijk hier de uitzending terug. 

 

Artikel Telegraaf

De Telegraaf bracht verslag uit van de aftrap van de Mobiliteitsweek Utrecht. Op het HEMA terrein op Lage Weide werd op Fiets naar je Werk Dag een gratis fiets-pitstop georganiseerd voor werkende fietsers. De aftrap werd gedaan door gedeputeerde Arne Schaddelee van provincie Utrecht, directeur fietsersbond Esther van Garderen en Karin van Looij, manager bedrijfsvoering bij Strukton Rail. Mariëlle Weiman was vanuit Parkmanagement Lage Weide ook aanwezig bij deze aftrap en werd geïnterviewd door de Telegraaf.

In het artikel wordt ook mooi de koppeling gelegd met de ambities die we als werkgevers hebben uitgesproken voor de Bereikbaarheidsalliantie A2.