ILW Nieuwjaarsborrel met Green Deal update op 15 januari

Op maandag 15 januari luiden we het nieuwe jaar feestelijk in tijdens de ILW Nieuwjaarsborrel bij HAL22. We proosten tussen 16.30 en 19.30 uur ook graag met jou op een succesvol, ondernemend en duurzaam 2024 op Lage Weide. We hebben al ruim 100 aanmeldingen binnen. Wees er daarom wel snel bij als jij je nog wilt aanmelden!

Officiële ondertekening Green Deal Lage Weide 

De nieuwjaarsborrel biedt uiteraard ruim de mogelijkheid om met elkaar te spreken en te netwerken. Om de borrel nog feestelijker te maken staat de ondertekening van de Green Deal Lage Weide centraal. De plannen om Lage Weide duurzamer te maken zijn opgesteld en diverse partijen slaan de handen ineen om de doelen te bereiken. Daarom presenteren we graag onze ambities aan jullie tijdens de borrel en ondertekenen alle partners officieel de Green Deal Lage Weide. 

 

Green Deal Lage Weide 

Lage Weide maakt er werk van om een duurzaam en toekomstbestendig bedrijventerrein te worden. De ambitieuze plannen worden daarom op de nieuwjaarsborrel ondertekend door ILW en partners provincie Utrecht, gemeente Utrecht, Rabobank, Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR), Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU) en het Energie Collectief Utrechtse Bedrijven (ECUB). De partijen zetten gezamenlijk de schouders onder belangrijke maatschappelijke thema`s zoals energietransitie, duurzame mobiliteit, klimaatadaptatie en circulaire economie.  

Programma 

16.30 uur: Inloop en start nieuwjaarsborrel 
17.00 uur: Opening 
17.15 uur: Presentatie ambities Green Deal Lage Weide 
17.45 uur: Officiële ondertekening Green Deal Lage Weide 
18.00 uur: Borrel en hapjes (je gaat met een goed gevulde maag weer naar huis) 
+- 19.30 uur: Einde nieuwjaarsborrel 

Locatie: HAL22 (Zonnebaan 22, 3542 EE Utrecht)

Energie update 

Voorafgaand aan de borrel presenteren we van 16.00 – 17.00 uur de resultaten van de inventarisatie Bedrijventerreinaanpak en het hieruit voortkomende (concept) actieplan. Want hoe gaan we als Lage Weide om met netcongestie en alle beperkingen die dit met zich meebrengt? Geef tijdens het aanmelden aan of jij hierbij aanwezig wilt zijn.  

 

Aanmelden 

Dus, wil jij het nieuwe jaar starten met: 

  • Proosten op een succesvol 2024 met lekkere drankjes en hapjes, 
  • Ruime netwerkmogelijkheden met mede-ondernemers op Lage Weide, 
  • Presentatie van de Green Deal ambities 
  • De officiële ondertekening van de Green Deal Lage Weide? 

 

Meld je dan aan via 15januari.eventbrite.nl. We hopen met jullie te kunnen proosten op het nieuwe jaar, graag tot 15 januari!