ILW directeurendiner 9 november 2021

Geachte dames en heren,  

Een goed gesprek tijdens een diner op niveau. Daarvoor nodig ik u hierbij van harte uit! Want op 9 november vindt het eerste exclusieve diner plaats voor directeuren en bestuurders van bedrijven die lid zijn van de ILW. Meld u dus nu aan voor het     

ILW Directeurendiner: “Lage Weide kantelt”

Met Prof.dr.ir. Jan Rotmans 

9 november 2021   

17.30 – 20.30 uur (inloop vanaf 17 uur)   

Jan Rotmans is een scientivist, een gepassioneerde en rebelse wetenschapper die in de praktijk betrokken is bij het versnellen van transities en duurzaamheid…. Meerdere malen gelauwerd als Spreker van het jaar, oprichter van Urgenda en ‘beschikbaar als klimaatminister van de VVD’. Hoe ziet hij de toekomst van Lage Weide?  

We vernemen graag via daanvanhaarlem@lageweide.nl of u ook aanschuift. Per ILW-lid rekenen we op één directeur / bestuurder / vestigingsmanager. 

Na aanmelding ontvangt u meer informatie over de locatie van het diner (uiteraard op Lage Weide).

Alvast hartelijk dank voor uw reactie en graag tot 9 november. 

Met vriendelijke groet, 

Jos van Rooijen, voorzitter Industrievereniging Lage Weide 

P.S: Ook Parkmanagement Lage Weide houdt zich aan de actueel geldende coronamaatregelen. Voor dit evenement wordt om een coronatoegangsbewijs gevraagd: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Met de CoronaCheck app kunt u deze coronabewijzen laten zien.