ILW Diner op 23 maart 2023 met Feike Cats

Op donderdag 23 maart is het alweer zover: het eerste ILW-diner van 2023. We nodigen alle ILW-leden van harte uit om samen te komen op een bijzondere locatie met een interessant programma: naast een heerlijk diner kun je namelijk ook genieten van Feike Cats als spreker op de avond.  

Feike Cats: het feest dat klanthousiasme heet 

Tijdens het diner willen we je op een verrassende manier inspiratie geven op het gebied van klantgerichtheid. Iets waar we elke dag mee bezig zijn, zowel intern als extern. En daarvoor hebben we speciaal voor het ILW-diner Feike Cats uitgenodigd. 

Feike Cats is klanthousiasme- en verleuker-expert, auteur van 5 boeken over klantgerichtheid en sinds 1995 ondernemer met het bedrijf Houden van Klanten. En zoals hij zelf zijn klanthousiasme omschrijft:  

‘Het leven biedt veel kansen en je krijgt zelf de mogelijkheid het zo leuk mogelijk te maken. Verleuken noem ik dat. Trakteer klanten én collega’s op een flinke dosis positiviteit en geef ze een grote bak inspiratie cadeau. Met deze ingrediënten help ik bedrijven en organisaties als inspirator en motivator om klantgerichter te zijn.’ 

Oftewel, dit kun je verwachten op 23 maart: 

  • Je wordt geprikkeld op het gebied van klantgerichtheid, klanthousiasme en verleuken 
  • Je wordt bewust van de simpele mogelijkheden om collega’s en klanten enthousiast te maken 
  • Een inspirerende en motiverende presentatie, samen met andere ILW-leden 


Locatie: Brasserie Oud-Zuilen
 

Voor deze avond (17.00 – 20.30 uur) hebben we ook een speciale locatie: Brasserie Oud-Zuilen. Net buiten de grenzen van Lage Weide komen we samen voor een heerlijk diner aan de Vecht. In het stijlvolle restaurant kijken we uit op de sloepenhaven, de molens en natuurlijk de Vecht (met op de achtergrond ons eigen Lage Weide).  

Adres van de locatie: 
Brasserie Oud Zuilen 
Daalseweg 79 
3611AA Oud Zuilen 

Programma

  • 17.00 uur: Inloop met een drankje, bijpraten en netwerken
  • 17.15 uur: Welkom en opening door Roeland Tameling en Jan Willem de Jong
  • 17.25 uur: Feike Cats
  • 18.30 uur: Start diner
  • 19.35 uur: Ontwikkelingen Lage Weide
  • 20.30 uur: Einde ILW diner


Aanmelden
 
Aanmelden voor dit event is helaas niet meer mogelijk. We zien je graag bij een andere bijeenkomst zoals de P&O Netwerkbijeenkomst: De ‘oudere’ werknemer, rolmodel voor jongeren of een last?