ILW Captains Dinner op 8 december: kom aan boord!

Op 8 december 2022 vindt het laatste ILW-event van het jaar plaats en daar maken we iets speciaals van: het ILW Captains Dinner. Een diner aan boord van een boot over de rivier de Vecht, samen met andere ILW-leden en speciale gasten. We varen tijdens het diner over het mooiste stuk van de Vecht door de vele dorpjes met pittoreske dorpskern vanuit Maarssen richting Amsterdam. Met recht een speciale editie van het laatste ILW diner van het jaar.

Het programma:

16:25 uur:  Welkom & verzamelen bij de opstapplaats in Maarssen (Oostwaard 34 ms, 3602 AA Maarssen). Je kunt gratis parkeren op parkeerterrein Sluyswijck bij de opstapplaats (hockeyvelden).

16:30 uur:  Start van het ILW Captains Dinner: we gaan aan boord van de River Cloud, trossen los!

19:30 uur:  Einde van het ILW Captains Dinner: we meren weer aan in Maarssen bij de opstapplaats

Wat kun je verwachten:

 • Kennismaken en/of netwerken met bekende relevante gesprekspartners
 • Meet & Greet met speciale gasten; deze rouleren per gang en doen elk een korte introductie voorafgaand aan een van de gangen van het diner:
  – Gedeputeerde Economie provincie Utrecht; Robert Strijk
  – Wethouder Economische Zaken gemeente Utrecht; Susanne Schilderman
  – Nieuwe ILW-bestuurders: Jan Willem de Jong, Gertjan Stoker, Mike Geytenbeek, Gerrit van Gessel en Paul Bakker
  – En daarnaast stappen de volgende ILW-leden ook al zeker aan boord: Bart Blikman (Carlton President Hotel), Theo Pouw (Theo Pouw B.V.), Jordy Verhoeven (JLL), Berend van Bon (Contimeta) en Bert Strijker (ECUB).
 • Geen massa, maar tafelsetting van 4 à 5 personen zodat gesprekken persoonlijk zijn.

Uiteraard praten we jullie tijdens het diner bij over de plannen voor 2023 en de ontwikkelingen op Lage Weide. En zijn we benieuwd hoe wethouder Schilderman en gedeputeerde Strijk over de onlangs verschenen visie ‘Lage Weide Logistieke Hotspot 2040’ denken.

Aanmelden

Kom jij ook aan boord? We hopen jullie 8 december weer te zien! Meld je nu aan via daanvanhaarlem@lageweide.nl.