Gratis Goedopweg thuiswerkplan

We mogen weer naar het werk, maar nog niet elke dag en niet allemaal tegelijk. Want zin in de file heeft natuurlijk niemand. Uit onderzoek blijkt dat voor werkend Nederland het thuiswerken een blijvertje is. Ben je er nog niet uit hoe je deze nieuwe manier van werken op de juiste manier handen en voeten geeft in je bedrijf? Goedopweg helpt! Pak nu je kans om samen met een mobiliteitsadviseur en een thuiswerkexpert een praktisch plan op te stellen. En helemaal mooi: Goedopweg betaalt de rekening van dit traject.

De mobiliteitsadviseurs van Goedopweg en de thuiswerkexperts van Moneypenny Training & Advies zijn gespecialiseerd in thuiswerkvraagstukken. Zij helpen samen met jou een praktisch thuiswerkplan en bijbehorende maatregelen uit te denken. Daarnaast brengen ze met een handige mobiliteitsscan in kaart hoe het er op dit moment voor staat met de mobiliteit binnen je bedrijf en waar de kansen liggen.

Praktisch thuiswerkplan

Goedopweg neemt je in 3 makkelijke stappen mee. Bekijk het aanbod voor een praktisch thuiswerkplan: Goedopweg thuiswerk aanbod

Of meld je direct aan via werkgevers@goedopweg.nl