Gratis Cybersecurityscan voor het Utrechtse Midden-en Kleinbedrijf

Heb jij de professionele gratis cyberscans van Parkmanagement Lage Weide vorig jaar gemist? Maar wil je wel graag weten hoe het staat met de Cybersecurity van jouw bedrijf? Dan zoekt het Cybernetwerk Utrecht naar jou, ze helpen je graag. 

In november 2021 is het Cybernetwerk Utrecht (www.cybernetwerkutrecht.nl) opgericht. Het Cybernetwerk Utrecht heeft het digitaal veilig(er) ondernemen op het oog. Met gerichte acties worden ondernemers beter toegerust en handelingsperspectief geboden tegen digitale onveiligheid.

Cybernetwerk Utrecht biedt het MKB met personeel in Utrecht daarom gratis een Cybersecurityscan aan. Hierop volgt een op-maat-gemaakt adviesrapport door -en in combinatie met een ICT-buddy die kan helpen bij het toepassen van de geadviseerde maatregelen. De scan is ontwikkeld door onderzoekers van Centre of Expertise Cyber Security van De Haagse Hogeschool / The Hague University of Applied Sciences.

De scans worden verzorgd door Wendy en Lars, studenten Information Security Management aan de Haagse Hogeschool, zij zijn de ICT-buddy’s voor u en hieronder stellen zij zich kort aan u voor.

Wendy de Weij

Mijn specialisatie ligt bij cybersecurity gericht op de business-kant, denk hierbij aan het afnemen van een audit of risicoanalyse om vervolgens naar controls te zoeken en deze te implementeren. Daarom kom ik graag naar uw bedrijf toe!

Lars de Jong

Hulp bieden aan ondernemers op het gebied van cybersecurity, dit is waar ik blij van wordt. De digitale ontwikkeling in de wereld gaat heel snel maar op het gebied van cybersecurity zijn er nog veel stappen te zetten en daarom kom ik graag naar uw bedrijf toe!

Wil jij een gratis cybersecurityscan? Stuur dan nu een e-mail naar cybernetwerk@utrecht.nl om u hiervoor op te geven.

Voor meer informatie over Cybernetwerk Utrecht, zie www.cybernetwerkutrecht.nl