Fotoverslag Fietstocht Circulair Lage Weide

Op dinsdagmiddag 27 juni organiseerden De Fietskoerier Utrecht (DFKU) en ILW Parkmanagement Lage Weide een fietstocht over het bedrijventerrein om met eigen ogen te zien wat er zoal op circulair gebied te vinden is. Dat is veel, heel veel!

Op de route stonden we bij een aantal plekken even stil. Bij circulaire voorbeelden, maar ook bij diverse andere ontwikkelingen op Lage Weide. We kregen bijvoorbeeld korte presentaties en rondleidingen bijvoorbeeld bij Retourkoop, Sympany en Wawollie. En stopten kort bij bedrijven als Oskam, Stiho en afvalverwerking AVR. Zo ontstond er een impressie van wat Lage Weide te bieden heeft.

Aanleidingen voor de fietstocht zijn het project ‘Green Deal’ van ILW, de pilot Bedrijfskledingreparatie Lage Weide én tenslotte ook het doel om het fietsen (naar je werk) op Lage Weide te bevorderen.

Interessant dus! En ondertussen ook nog je collega-Lage Weide-ondernemers op een gezonde manier beter leren kennen. Altijd leuk, zo’n stukje fietsen!

Met routeplanner Komoot maakte De Fietskoerier Utrecht een mooi fotoverslag van de route. Bekijk hier de een impressie van deze Lage Weide-fietstocht!