Fietstocht Circulair Lage Weide op 27 juni

Op dinsdagmiddag 27 juni organiseren De Fietskoerier Utrecht (DFKU) en ILW Parkmanagement Lage Weide een fietstocht over het bedrijventerrein om met eigen ogen te zien wat er allemaal op circulair gebied plaatsvindt. Tipje van de sluier: dat is veel, heel veel! Veel meer dan je denkt. Er zal een (circulaire) wereld opengaan.

Bekijk Lage Weide eens vanaf de fiets!

Samen met de Fietskoerier Utrecht stellen we een route kriskras over Lage Weide vast. Op de eerste plaats staat ‘lekker rondfietsen’ en zo je omgeving zien en leren kennen. Op een tempo dat wellicht iets lager ligt dan je gebruikelijk gewend bent. En zo zie je meer.

Op de route staan we op meerdere punten stil. Bij circulaire voorbeelden, maar ook bij diverse andere ontwikkelingen op Lage Weide. Zo krijg je een dwarsdoorsnede wat Lage Weide te bieden heeft.

Voor de deelnemers zal er een wereld opengaan en tegelijkertijd is het ook herkenning en eens even wat langer bij stilstaan. Een ‘Stadsexpeditie Lage Weide (Circulair)’ dus! 

Programma

15.00 uur inloop

15.15 uur welkom DFKU met toelichting op hun deelname in bedrijfskledingreparatie

15.25 uur start fietstocht

16.55 uur einde fietstocht & aansluitende borrel

 

Zelf normaliter niet met de fiets op Lage Weide?

Maak van de gelegenheid gebruik om 27 juni eens met het OV te reizen en onderweg een OV-fiets op te pikken op de stations Utrecht Centraal, Leidsche Rijn of Maarssen.

Daarnaast bieden we je vanuit ILW Parkmanagement Lage Weide de mogelijkheid die dag gratis een elektrische TIER-fiets uit te proberen, die je in de buurt van jouw werkplek kunt vinden. Ook De Fietskoerier Utrecht heeft enkele fietsen beschikbaar. Laat bij je aanmelding daarom weten van welke mogelijkheid jij gebruik wilt maken!

Aanmelden

Aanmelden voor de fietstocht kan bij Richard Hartkamp via richardhartkamp@lageweide.nl. Indien je geen eigen fiets tot je beschikking hebt geef dit dan uiterlijk donderdag 22 juni aan en dan nemen we contact met je op.