Energietransitie en stadslogistiek: bijeenkomst Logistiek Platform Utrecht op 29 november

De Maatschappij staat voor grote opgaven op het gebied van energietransitie. Ook de logistieke sector krijgt hier mee te maken. Niet alleen de voertuigen moeten schoner, maar logistieke processen in brede zin veranderen mee. Denk aan de Zero Emissie zones die vanaf 2025 gelden in Amersfoort, Utrecht, maar ook in 27 andere Nederlandse gemeenten. Dit heeft bijvoorbeeld ook invloed op de uitvoering van stadsdistributie.

Het Logistiek Platform Utrecht (LPU) stelt zich als doel om op deze en andere voor de logistieke belangrijke thema’s (“verminderen, veranderen, verschonen”) kennis te delen. Wat houden deze thema’s in? Hoe grijpen ze in, in de logistieke sector algemeen, maar ook voor u specifiek als ondernemer? En welke kansen kunt u aangrijpen?

We nodigen u graag uit voor de LPU bijeenkomst op 29 november bij de Hofclub in Lage Weide-Utrecht. Inhoudelijke experts willen u graag informeren over ontwikkelingen op het gebied van energietransitie, stadslogistiek en andere thema’s. U bent van harte welkom.

 

Voor wie?

Logistiek dienstverleners, eigen vervoerders, verladers, MKB, scholieren & studenten en als secundaire doelgroep, ieder die met vervoer/logistiek te maken heeft. We denken aan een deelnemersveld van maximaal 80 personen.

 

Datum: Woensdag 29 november

Tijdstip: 09.00-13.30 (inclusief Lunch)

Locatie: Hofclub – Niels Bohrweg 121, 3542 CA Utrecht (zie “routebeschrijving”)
Programma: programma volgt, houd onze website in de gaten!!

 

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van het Logistiek Platform Utrecht (onder “evenementen”). We ontvangen uw aanmelding uiterlijk vrijdag 24 november 2023. Geef bij uw aanmelding aub ook door of u aan de lunch wilt deelnemen en of u speciale dieetwensen hebt.

 

Vragen

Heeft u vooraf nog vragen over dit evenement? Neem dan contact met Jacques van Soest of Herman Nietsch via info@logistiekplatformutrecht.nl

We kijken uit naar een goede bijeenkomst waarin we met elkaar (overheden, kennisinstellingen en bedrijven) de uitdagingen en oplossingen bespreken.

Graag tot ziens op woensdag 29 november.

 

Met vriendelijke groet,

 

Logistiek Platform Utrecht (LPU)

Gemeente Amersfoort en Gemeente Utrecht, Hogeschool Utrecht, Provincie Utrecht

www.logistiekplatformutrecht.nl

info@logistiekplatformutrecht.nl