Doe mee met de ILW Podcast Match

Doe mee met de ILW Podcast Match: in gesprek met een voor jou relevante scale up ondernemer.

Dotslash is dé scale up hub van Utrecht. Met ruim 200 groeiende ondernemingen die experts zijn op het gebied van Artifical Intelligence (AI), Augmented Reality & Virtual Reality (AR & VR), Educatie, Events, Fintech, Food, Gaming, Health, HR, IT & apps, Marketing, Real Estate en Travel.

De komende maanden gaan ze bij Dotslash een aantal podcast afleveringen opnemen die steevast gaan over ondernemen icm specifieke thema’s.

Aanschuiven als ondernemer van Lage Weide bij een opname kost niets en levert exposure op voor jou en je bedrijf. Daarnaast, en dat is misschien nog wel waardevoller, geeft het je de mogelijkheid om te connecten met andere Utrechtse startup/scaleup ondernemers.

Als je het leuk vindt om een keer aan te schuiven, stuur ons een e-mail inclusief de onderwerpen waarover jij een bijdrage kan leveren. Wij verbinden je dan met een supertof en voor jou relevant bedrijf waarmee jullie een goed gesprek kunnen voeren over wederzijdse business kansen, inspiratie, ervaringen en handige contacten. We nemen het gesprek op en delen het vervolgens via platforms zoals Spotify, apple podcasts en YouTube.

Samengevat:

  1. Stuur een e-mail naar roelandtameling@lageweide.nl als je een match wil
  2. Geef aan of je interesse hebt in een gratis podcast opname
  3. Wij regelen de rest en nemen snel contact met je op!


TIP: Heb je op www.dotslash.nl/portfolio/ een specifieke scale up gevonden waarmee je in contact wil komen? Vermeld dat dan ook in je mailtje.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Ik ben rechtstreeks bereikbaar via 06-17453490. Dus bel of app me (ook buiten kantooruren).

Met vriendelijke groet, mede namens Dotslash,

Roeland Tameling

ILW Parkmanagement Lage Weide