Doe mee aan ons imago onderzoek en ontvang 2 tickets voor de Winterfabrique

Neem 2 minuten tijd voor onze enquête en krijg 2 gratis tickets voor schaatsen bij de Winterfabrique. De Winterfabrique blijft geopend als buitensportlocatie dus als deelnemer aan onze enquête blijf je 2 gratis tickets van ons krijgen! Je kan je bezoek dan naar eigen wens inplannen.

Klik op de volgende link voor de vragenlijst: www.onderzoeklageweide.nl.

Parkmanagement Lage Weide peilt jaarlijks de mening van bedrijven en stakeholders over het huidige oordeel van het bedrijventerrein. Gestart in 2018 is het dit jaar de vierde keer dat dit onderzoek wordt uitgevoerd. De resultaten worden gebruikt om zicht te krijgen in uw ideeën en meningen over Lage Weide en het parkmanagement. Uw antwoorden worden anoniem gehouden en vertrouwelijk verwerkt.

Om alle deelnemers aan de enquête te bedanken ontvangen zij 2 gratis tickets voor de Winterfabrique. Na het invullen van de enquête worden er (vanaf 3 januari) codes toegezonden. Met de codes kan je jouw bezoek naar eigen wens inplannen en ze geven recht op 2 consumpties. 

Alvast hartelijk dank voor het invullen. Het team van Parkmanagement Lage Weide staat zelf op 11 januari op de schaatsbaan, wellicht treffen we je dan. 

LET OP: voor dit evenement is een coronatoegangsbewijs verplicht. bij binnenkomst word je gevraagd naar een QR-code en identificatie.