Doe mee aan het Lage Weide Onderzoek en ontvang gratis zaadbolletjes

Neem 2 minuten tijd voor onze enquête en krijg een doosje Green Balls van Ecogiving cadeau. Deze zaadbolletjes bestaan uit verschillende bloemzaden en voeding. Verspreid de zaadbolletjes op Lage Weide en werk zo zelf mee aan de aantrekkelijkheid van ons bedrijventerrein!

Klik op de volgende link voor de vragenlijst: forms.gle/UDaYJMJrEohuBx3b6

ILW Parkmanagement Lage Weide peilt jaarlijks de mening van bedrijven en stakeholders over het huidige oordeel van het bedrijventerrein. Gestart in 2018 is het dit jaar de vijfde keer dat dit onderzoek wordt uitgevoerd. De resultaten worden gebruikt om zicht te krijgen op jouw ideeën en meningen over Lage Weide en het parkmanagement. We hebben dit jaar enkele vragen toegevoegd om nog beter jouw wensen in beeld te krijgen. Je antwoorden worden anoniem gehouden en vertrouwelijk verwerkt.

Om alle deelnemers aan de enquête te bedanken ontvangen zij een doosje Green Balls van EcoGiving. Na het invullen van de enquête worden de doosjes medio januari toegezonden. Verspreid de zaadbolletjes op Lage Weide en werk zo zelf aan de aantrekkelijkheid van ons bedrijventerrein.

Alvast hartelijk dank voor het invullen!