Wat is de actuele impact van de COVID-19 crisis op het bedrijfsleven in de provincie Utrecht? Met de ondernemerspeiling willen we ondernemers vragen inzicht te bieden in de problemen en kansen die zich voordoen in jouw bedrijf als gevolg van de coronacrisis. Komt het voortbestaan van jouw bedrijf in gevaar door problemen met liquiditeit door omzetdaling, heb je moeite met het behouden van personeel, het in- en of uitlenen van personeel of ervaar je strubbelingen met betrekking tot het aanvragen en uitvoeren van landelijke maatregelen?

Met jouw input helpen we elkaar om samen sterker uit deze crisis te komen. Het invullen van de ondernemerspeiling kan tot eind november 2020.

 Klik hier om naar de enquête te gaan

De enquête neemt maximaal tien minuten van je tijd in beslag en wordt komende maanden herhaald om de ontwikkelingen bij ondernemers te monitoren. Help ons daarbij: vul de enquête in en stuur hem door aan collega-ondernemers. We proberen zoveel mogelijk ondernemers te bereiken. Hierdoor kan het zijn dat je deze oproep vanuit verschillende hoeken ontvangt. In dat geval onze excuses daarvoor.

Heb je als ondernemer uit de regio Utrecht nu al een directe hulpvraag als gevolg van de coronamaatregelen, maar kom je er zelf niet uit? Of bieden de bestaande regelingen onvoldoende ondersteuning? Neem dan contact op met URECA (Utrecht Region Economische Corona Alliantie).

Een groep medeondernemers en partners uit de lokale en regionale overheden staat voor je klaar om je te helpen.