Distributiecentrum Hydra Utrecht eind dit jaar gereed

Ben jij op zoek naar een modern en unieke logistieke bestemming? Aan de Kantonnaleweg 1 ontwikkelt Stellar Development ‘Hydra Utrecht’: een hoogwaardig natuur inclusief distributiecentrum van ruim 23.000 m2. De ontwikkeling is in volle gang en is in december 2022 gereed voor ingebruikname door 1 of 2 eindgebruikers.

Stellar Development

Hydra Utrecht is één van de hoogwaardige en onderscheidende projecten van Stellar Development die zich kenmerken door vier merkpijlers: architectuur, natuur, technologie en functionaliteit met elkaar in verbinding te brengen. STELLAR DEVELOPMENT CV, een samenwerking tussen Stellar Development BV en Heembouw realiseren premium logistieke bestemmingen waar mensen willen werken en willen zijn. Het ontwerp van Hydra Utrecht wordt verzorgd door Heembouw Architecten.

Hydra Utrecht

Hydra Utrecht is centraal gelegen op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht. Vanuit deze locatie is knooppunt Oudenrijn en ook de A12 binnen tien minuten bereikbaar. Kortom een perfecte positionering tussen de steden Utrecht, Den Haag en Amsterdam en uitstekend geschikt voor zowel reguliere, – als stadsdistributie.
Lage Weide is een multimodaal bedrijventerrein, uitstekend bereikbaar via weg, rail en water. Met de CTU inlandterminal op nog geen vijf minuten verwijderd van Hydra Utrecht. Gesitueerd nabij afslag 6 Maarssen vanaf de A2, die Utrecht en Amsterdam verbindt, is deze snelweg in minder dan vijf minuten bereikbaar. Luchthaven Schiphol ligt op slechts op dertig minuten afstand.

Natuur terugbrengen in de stedelijke omgeving van Lage Weide

In dit ontwerp is naast aandacht voor functionele logistiek ook veel aandacht besteed aan klimaat adaptieve oplossingen en bio diverse invulling van de buitenruimte(s). Door innovatieve ingrepen ondergronds, draagt deze bestemming bij aan een klimaatbestendige waterhuishouding, ook wordt er letterlijk natuur toegevoegd. Daarnaast krijgt de sprinklertank een prominente plek in het plan. Dit wordt het grootste permanente insectenhotel van Europa, een opvallend visitekaartje voor het gebouw. Deze bestemming krijgt bij oplevering de kwalificatie BREEAM Very Good. Hydra Utrecht bestaat uit totaal circa 20.000 m2 warehouse, een mezzanine van circa 1.500 m2, circa 1.350 m2 kantoorruimte en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie het Hydra Utrecht boek of bezoek www.stellardevelopment.eu/destinations/hydra-utrecht

Voor uitgebreide toelichting kunt u contact opnemen met de vastgoedadviseurs van JLL via:

Jordy Verhoeven – Senior Director

Mobiel: +31 (0) 6 50 67 11 21

Kantoor: +31 (0) 20 5 405 405