Collectieve surveillance op Lage Weide

BBN Beveiliging verzorgt sinds 2017 in samenwerking met U-Safe, Spyke Security en Parkmanagement Lage Weide de collectieve surveillance op bedrijventerrein Lage Weide. De Politie Utrecht en gemeente Utrecht zijn ook belangrijke veiligheidspartners in het geheel. De collectieve surveillance wordt uitgevoerd waarbij gelet wordt op “schoon”, “heel” en “veilig”. En dat de surveillance effect heeft blijkt wel uit de alsmaar dalende criminaliteitscijfers. Verder is er tijdens de surveillance ook tijd en aandacht voor actuele zaken zoals parkeerproblematiek, overige verkeersveiligheid situaties en ondermijning op het bedrijventerrein. De beveiligers van BBN volgen trainingen van de gemeente Utrecht om ondermijnende activiteiten bij bedrijven en op bedrijventerreinen te kunnen signaleren en rapporteren.

In de KVO-overleggen met de veiligheidspartners worden hotspots vastgesteld die de beveiligers tijdens de collectieve surveillance dagelijks controleren. Mocht de situatie daar om vragen kunnen de hotspots dagelijks aangepast worden. Snel kunnen aanpassen geeft een meerwaarde aan de surveillance. De beveiligers surveilleren met een duidelijke opdracht, voor doelbewuste beveiliging. 

Naast collectieve surveillance heeft BBN een breed pakket aan diensten en services. Zoals alarmopvolging, sluitrondes, openingsrondes en objectbeveiliging. Alles is maatwerk. Benieuwd wat voor gratis tips en beveiligingsadviezen wij u kunnen geven? Nodig ons geheel vrijblijvend uit, het kost u een hooguit een half uurtje van uw tijd en een kop koffie.  Bel, app of mail Rowen Versteeg op 06-4328918 of rowen@bbnbeveiliging.nl