Collectief aanbod van Platimex: Korting op reclame en belettering

Heb jij een collectief aanbod voor jouw collega ondernemers op Lage Weide? Dan delen we die! Deze keer het aanbod van Platimex.

Op bedrijventerrein Lage Weide helpen we elkaar een handje. Een van de aspecten waar elk bedrijf vroeg of laat mee te maken krijgt is reclame en belettering. Want we willen allemaal onze dienstverlening, onze producten en ons merk zo krachtig mogelijk communiceren. Zodat wie we zijn en wat we doen goed tussen de oren komt te zitten van (potentiële) klanten!

Laat dat nu net zijn waar we bij Platimex goed in zijn. Wij zijn een full-service bureau voor reclame en belettering en kunnen reclame uitingen ontwerpen – we hebben een eigen ervaren DTP-studio in huis – en uitvoeren, in allerlei materialen voor binnen- en buitengebruik. Van bestickering voor bedrijfswagens tot pr-materialen, van vlaggen en spandoeken tot reclameborden.    

Om de onderlinge samenwerking te stimuleren krijgen collega-bewoners van Lage Weide nu 30% korting op al onze producten. Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of, nog beter, kom langs voor een kop koffie aan de Zonnebaan 2. 

Meer informatie over wat we doen kun je hier vinden: www.platimex.nl