Bomenplantdag Lage Weide op 15 november

Op vrijdag 15 november 2024 organiseren Ecoteers en ILW Parkmanagement Lage Weide de jaarlijkse Ecoteers Bomenplantdag. Het evenement waarbij we grijs veranderen in groen. En dit jaar doet Ecoteers dat (weer) op Lage Weide, geheel kosteloos voor maximaal 4 bedrijven.

Ecoteers richt zich op de groei van bedrijven en streeft naar een sterkere biodiversiteit in Nederland. Daarom hebben ze als doel gesteld om in 2030 120.000 bomen te planten. De teller staat nu op ruim 20.000. De Bomenplantdag is een initiatief om mensen, bedrijven en de natuur met elkaar te verbinden voor een groenere toekomst.

Wat kun je verwachten? 

  • Verkennend gesprek ☕
  • Gratis bomen (100-125cm hoog, type en aantallen in overleg) 🌳
  • 20-40 vrijwilligers om te planten 👋
  • Een positieve impact op de werkomgeving 🌿

Dus heeft jouw bedrijf een stuk grond wat extra groen kan gebruiken? Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen één werkdag contact met je op. 

—> aanmelden Bomenplantdag 2024

Bij veel animo kijkt Ecoteers samen met ILW Parkmanagement Lage Weide naar beschikbare m2 en capaciteit om te bepalen welke bedrijven we deze editie gaan helpen vergroenen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. 

Nog vragen voordat jij je wil aanmelden? Neem contact op met Richard Hartkamp via 0622808973, of mail naar richardhartkamp@lageweide.nl.