Lees hier het verslag van Lage Weide Online: lageweide.nl/nieuws/prikkelende-vragen-tijdens-lage-weide-online/

Openbare vergadering ILW was online!

Mede namens Parkmanagement Lage Weide zijn wij blij je te kunnen melden dat de eindejaarsvergadering van ILW dit jaar gewoon door is gegaan. Niet zoals gepland in een openbare locatie op ons bedrijventerrein, maar online via de livestream van YouTube (youtu.be/KbKtjCGcq9o). Dankzij onze partners en sprekers konden we jullie een fantastisch online programma aanbieden waarin we als vanouds jullie bijgepraat hebben, kennis deelden en (nieuwe) contacten gelegd hebben. 

Sprekers

Het programma van Lage Weide Online begon met een plenair programma onder leiding van onze dagvoorzitter.

Onder andere Jos van Rooijen, ILW voorzitter, Bert Strijker van ECUB en Veilig Ondernemen expert Fadua Azrar van de Gemeente Utrecht maakten onderdeel uit van de paneldiscussie.

Het programma: 30 november 2020 van 16.30 tot 17.30

Tijdens het Lage Weide Online event maakten we gebruik van twee online platformen; Whatsapp & YouTube.

Via de Whatsapp groep en in de reactiemodule van ons YouTube kanaal kon je andere deelnemers en onze partners ontmoeten, met elkaar (video)chatten en een afspraak maken. Zo kon je nieuwe contacten leggen en samenwerkingen opstarten of hernieuwen.

Op basis van het thema ‘Ondernemers verder helpen in 2021’ spraken we met onze sprekers over diverse onderwerpen. Zo praatten we met Josien van Breda, directeur van Parkmanagement Lage Weide, over de vraag wat er in 2020 voor het bedrijfsleven bereikt is, maar vooral over de goede voornemens voor het nieuwe jaar. Wat gaan ondernemers hier concreet van merken? En voor ons panel stond de vraag centraal;

‘Wat moet Lage Weide doen om er prettig te kunnen werken?’

Gratis borrelpakket

Vanwege de omschakeling van een live naar een online event hebben we besloten om het volledige programma inclusief borrelpakket gratis aan te bieden.

Helpdesk

Indien je nog vragen over Lage Weide Online hebt, neem dan gerust contact met Daan van Haarlem op via daanvanhaarlem@lageweide.nl of telefonisch op 06-30739618.