De speciale editie van de ILW eindejaarsvergadering op 30 november 2020 werd voor het eerst in een online format gestoken. De combinatie van een programma met interessante sprekers leverde een informatieve middag in het Carlton President Hotel op. Via een livestream op YouTube was de talkshow voor iedereen te volgen en samen met interactie via Whatsapp en Facebook leverde dit prikkelende vragen op voor onze sprekers.  
 
Onder leiding van gespreksleider André van der Zee werd door hen dieper ingegaan op de ontwikkelingen op Lage Weide in 2020 en de doelen voor het nieuwe jaar. Naast een select aantal gasten in de zaal sloten de overige ondernemers online aan. Met een borrelpakket thuis voor de livestream konden zij via de online platformen reageren op de inhoud. Via ‘social media expert’ Roeland Tameling werden vragen hieruit direct aan de sprekers gesteld. Hierdoor was de interactie hoog en werden er tegelijkertijd nieuwe contacten gelegd en kennis gedeeld.  
 
Enkele highlights uit de uitzending van Lage Weide Online: 
– Josien van Breda, directeur Parkmanagement Lage Weide 
Juist in coronatijd blijkt de meerwaarde van het P&O Netwerk enormManagers Personeelszaken kunnen zich eenvoudig aansluiten door een mailtje te sturen naar info@lageweide.nl. Gewoon doen! 
– Jos van Rooijen, voorzitter ILW (Industrievereniging Lage Weide) 
De ILW leden bepalen voor een belangrijk deel hoe we het geld van het Ondernemersfonds investeren in onze bedrijfsomgeving. Dat is een van de redenen waarom ik graag voorzitter van de ondernemersvereniging ben.” 
– Bert Strijker, manager van het EnergieCollectief Utrechtse Bedrijven (ECUB) 
In de rest van Nederland wordt vooral gepraat over waterstof, in onze regio gaan we er gewoon mee aan de slag. Ik verwacht binnenkort meer te kunnen vertellen over de opening van een waterstofstation op Lage Weide 
– Fadua Azrar, projectleider Bedrijvigheid en Veiligheid Gemeente Utrecht 
Simpele tip voor ondernemers: zorg ervoor dat je in ieder geval je buren kent. Klinkt logisch en dat is het ook. Maar het gebeurt veel te weinig. Dus klop gewoon eens aan! 
 
Als afsluiting sprak Josien van Breda over de bereikte resultaten voor het bedrijfsleven in 2020 en de goede voornemens voor het jaar 2021 voor Lage Weide. Benieuwd naar deze goede voornemens en alle antwoorden op vragen aan de sprekers? Kijk dan Lage Weide Online terug via www.lageweideonline.nlVia ons YouTubekanaal zijn de getoonde filmpjes uit de uitzending ook los te bekijken.