Boek sterke ondernemersverhalen Lage Weide

Dit jaar gaat Parkmanagement Lage Weide een boek uitgeven met sterke ondernemersverhalen. Wilt u ook een gratis exemplaar van dit unieke boek over Lage Weide?  

Achter de muren van bedrijfspanden op Lage Weide wordt hard gewerkt. Aan allerlei nieuwe en slimme oplossingen om klanten verder te helpen. Die mooie producten en diensten van bedrijven op Lage Weide zijn lang niet allemaal bekend bij het grote publiek. Terwijl ze vaak mooi, nuttig en belangrijk zijn. Zo dragen we met zijn allen ons steentje bij aan gezond stedelijk leven in Utrecht. Daarom leggen we sterke ondernemersverhalen vast waarvan we er elke vrijdag één delen via onze website en social mediakanalen. En die daarna weer gedeeld worden via andere social media en websites. Daarmee zetten we onze bedrijven in het zonnetje en versterken we ook het imago van Lage Weide. 

Dit jaar gaat Parkmanagement Lage Weide een boek uitgeven met sterke ondernemersverhalen. Hierin verschijnt een selectie van blogs over bedrijven op Lage Weide. Een boek ter promotie voor ons bedrijventerrein. En ook een boek dat we met trots zullen overhandigen aan wethouders, fracties van de Provinciale Staten en de gemeenteraad, sprekers en andere belangstellenden. Op deze manier maken we Lage Weide nog bekender en versterken we hiermee ons imago.  

Het boek met sterke ondernemersverhalen is natuurlijk ook een must-have voor u als bedrijf op Lage Weide. Daarom willen we graag weten of u daar interesse in heeft i.v.m. de bestelling van het aantal boeken. Wilt u verzekerd zijn van een gratis exemplaar? Stuur dan voor 15 maart 2021 een mail naar daanvanhaarlem@lageweide.nl met daarin uw contactgegevens. Dan reserveren we voor u een exemplaar van dit unieke boek over Lage Weide!

 

p.s.Wilt u zelf met uw bedrijf ook eens gratis in de schijnwerpers worden gezet? Neem dan contact op met Daan van Haarlem via daanvanhaarlem@lageweide.nl of bel hem op 06-42100792. Of kijk alvast voor meer informatie en voorbeelden van bedrijven die u al zijn voorgegaan op: lageweide.nl/community/verhalen/.