Uitnodiging open dag Hydra Utrecht op 19 januari

Graag nodigen Stellar Development, JLL en Heembouw geïnteresseerden uit voor de open dag van de logistieke bestemming Hydra Utrecht, op donderdag 19 januari van 11:00 uur tot 17:00 uur. Tijdens deze open dag is er gelegenheid om kennis te maken met alle aspecten van deze innovatieve bestemming.

Hydra Utrecht is één van de hoogwaardige en onderscheidende projecten van Stellar Development. Projecten die zich kenmerken door de unieke verbinding van de vier merkpijlers; Architectuur, Natuur, Technologie en Functionaliteit. Deze vormen de basis van de identiteit van ons merk en deze unieke logistieke bestemming van ruim 23.000 m2.

In het ontwerp is naast aandacht voor natuur, biodiverse invulling van de buitenruimtes, ook aandacht besteed aan klimaat adaptieve oplossingen en functionele logistiek. De sprinklertank krijgt een prominente plek op het terrein en wordt het grootste insectenhotel van Europa. Een ‘Stellar’ ontwikkeling neemt niet alleen plek in, maar inspireert om er te werken en te zijn.

Laat de organisatie weten of zij jou mogen ontvangen. De collega’s van Stellar Development, JLL en Heembouw zijn aanwezig om rondleidingen te geven en alles te vertellen over het merk, het project en het ontwerp.

Aanmelden of een afspraak maken kan per e-mail of telefonisch via Patricia Ćuća; p.cuca@heembouw.nl / 06-42197110.

Wij kijken ernaar uit elkaar te ontmoeten op 19 januari.