Lage Weide webinar “Wat gaat er goed (mis) met thuiswerken”

“hallo? HALLO?”
(kind of dier in beeld), “nu even niet, ik ben aan het werk!”
“kan iedereen zijn microfoon op mute zetten?”

Mede door de uitbraak van het Coronavirus hebben vrijwel alle werkgevers op Lage Weide ervaringen opgedaan met videoconferenties en thuiswerken. U ongetwijfeld ook.

• Wilt u met andere werkgevers ervaringen met thuiswerkend personeel uitwisselen en van elkaar leren?

• Heeft u behoefte aan concrete tips van experts om succesvol thuis te werken?

Schrijf u dan in voor het Webinar van Parkmanagement Lage Weide, met onder andere Wouter de Valk, adviseur van Goedopweg en specialist op het gebied van telewerken. Want na de eerste schok komt nu de volgende fase. Door thuiswerken vallen kantoorroutines weg. Daarbij kan personeel uitvallen door stress, kunnen sluimerende conflicten oplopen en de bestuurbaarheid van de organisatie in gevaar komen. Maar met de juiste handvatten kan het ook een duurzame aanvulling worden op de samenwerking met uw medewerkers.

Dit 45 minuten durende Webinar, dat plaats zal vinden op dinsdag 14 april om 16.00, geeft u houvast om nu en in de toekomst uw medewerkers te helpen met werken vanuit huis.

Ga 14 april tussen 15.45 en 16.00 uur naar www.webinarlageweide.nl en doe mee!

De directe link om deel te nemen aan het webinar is overigens zoom.us/j/989986812 dus die mag u ook gebruiken.

Eerst de praktische instructies lezen? Dat kan ook. Lees verder op lageweide.nl/nieuws/instructies-webinar-over-thuiswerken/

Tijdens het Webinar is er volop gelegenheid voor uw vragen. Iedereen die zich registreert via info@lageweide.nl krijgt bovendien een gratis kopie van het whitepaper over de kansen en uitdagingen van thuiswerken.

Registreer u nu door op onderstaande link te klikken. U krijgt dan een bevestiging via e-mail.