Richard Hartkamp nieuwe Community- & Communicatiemanager

Vanaf 16 augustus is Richard Hartkamp (1986) aan de slag voor Parkmanagement Lage Weide  als Community- & Communicatiemanager.

Richard studeerde Ruimtelijke Ordening en Planologie aan Saxion Hogescholen en Stadsgeografie aan de Universiteit Utrecht. Hiervoor werkte hij als medior communicatieadviseur bij Bureau Buhrs, met opdrachtgevers zoals projectontwikkelaars, gemeenten en maatschappelijke organisaties. Daarvoor was hij projectleider/projectmanager bij City Consult en adviseur bij StrateGis Groep. Vanuit City Consult heeft Richard zich eerder al enkele jaren ingezet voor Lage Weide en is daardoor goed bekend met het gebied.

Richard: “Ik ben blij om weer voor Lage Weide aan de slag te zijn. Ik zet me graag in voor Utrecht en Lage Weide is een belangrijk gebied voor de stad. Dat ik zelf een actieve bijdrage kan leveren aan een thema als bereikbaarheid door zelf dagelijks op de fiets te stappen is een mooie plus!”

Richard zal zich bezighouden met alle communicatie rondom onze thema’s Arbeidsmarkt, Bereikbaarheid, Community en Duurzaamheid. Én met de onderlinge samenwerking tussen ondernemers binnen deze thema’s. Samen met Mariëlle Wieman gaat hij daarom graag in gesprek met de ondernemers op Lage Weide. Wil jij in gesprek? Neem dan contact op met Richard via richardhartkamp@lageweide.nl