Collectief aanbod Wawollie: Circulair bijdragen? Help de kringloop

Heb jij een collectief aanbod voor jouw collega ondernemers op Lage Weide? Dan delen we die! Deze keer het aanbod van kringloopwinkel Wawollie.

Maatschappelijk Verantwoord en Circulair

Heeft u als bedrijf doelstellingen op het gebied van MVO of circulair? Een restpartij waar u vanaf wilt? Wilt u een teamuitje organiseren in het kader van maatschappelijk verantwoorde ondernemen? Bij Wawollie Kringloop denken we graag mee. Onze kringloopwinkel ligt op Lage Weide (aan de Meteorenweg) en de opbrengsten van onze stichting gaan naar initiatieven op het gebied van dierenwelzijn, natuur en milieu.

In onze winkel van circa 3000 m2 verkopen we brocante, vintage en antieke items maar ook tweedehands kleding, speelgoed, boeken, dvd’s, cd’s, meubels en tuin- klus- en huishoudelijke goederen. Wij kopen niet in, onze voorraad wordt bepaald door donaties. Wij hebben daarnaast allerlei projecten in en rondom het pand waar we hulp bij kunnen gebruiken voor een (mid)dagje. Kortom, wilt  u bijdragen aan een duurzame, diervriendelijke en inclusieve maatschappij, wellicht dat u wilt doneren of dat we kunnen samenwerken. Bel 030-2410938 en vraag naar een van de managers. Een mail sturen kan ook naar utrecht@wawolliekringloop.nl.