Collectief aanbod van Easly: geef medewerkers inzicht in hun gezondheid

Heb jij een collectief aanbod voor jouw collega ondernemers op Lage Weide? Dan delen we die! Deze keer het aanbod van Easly.

Vele mensen van Lage Weide kennen SpoedTestCorona als één van de grootste corona-testbedrijven van Nederland. Vorig jaar is daar een activiteit bijgekomen onder de noemer Easly: een tool waarbij bedrijven de medewerkers regelmatig, op vrijwillige basis, kunnen laten testen om vroegtijdig ziekteverzuim te signaleren.

Ziekteverzuim: dé sluipmoordenaar

In de huidige tijd is ziekteverzuim dé grootste risicofactor van een bedrijf. Een uitgevallen medewerker kost circa €300 per dag én er moet gezocht worden voor vervanging. 

Of nog erger, de overgebleven collega’s moeten dit werk erbij doen, dan wordt het een vicieuze cirkel.

Gewoon simpel

Het werkt heel simpel: de medewerkers krijgen thuis een klein doosje toegestuurd; een simpele vingerprik geeft een paar druppels bloed en dit buisje bloed stuurt men terug naar ons laboratorium.

Een paar dagen later heeft de medewerker in het eigen digitale portaal de uitslag over cholesterolniveau, het stressniveau, hart- & vaatconditie en vele, vele andere biomarkers.

Inmiddels werken wij voor veel bedrijven om op deze manier het personeel inzicht te geven in hun gezondheid én gezond te laten blijven. Sommige bedrijven willen cholesterol, sommige bedrijven richten zich op stress. Easly maakt deze testpakketten voor jou op maat.

Directie: managen op data

De directie krijgt de uitslag op groepsniveau (niet per individu!) en kan hiermee vroegtijdig ziekteverzuim signaleren. Met de handige bedrijfsscan zie je op basis van keiharde data waar jouw potentiële probleem ligt.

Buren krijgen korting

Speciaal voor de buren geeft Easly een tijdelijke korting voor de buren van 30%. Kijk op easly.nl voor de reguliere tarieven.

En bel jouw buurman Sebastiaan Besson (06-21467332) hoe Easly jou verder kan helpen.

Let op: deze actie duurt 2 weken, dus bel direct!