Collectief aanbod van City Hub: opslagruimte en duurzame distributie

Heb jij een collectief aanbod voor jouw collega ondernemers op Lage Weide? Dan delen we die! Deze keer het aanbod van City Hub.

Op zoek naar veilige en betaalbare opslagruimte in Utrecht? Zoek niet verder dan City Hub! Onze self-storage biedt diverse mogelijkheden voor zakelijke stalling, waaronder Laad palen voor elektrische voertuigen zoals fietsen, auto’s en motoren Of u nu uw kantoor renoveert of uw bedrijf uitbreidt, wij hebben de ruimte die u nodig heeft.

Bij City Hub geloven we in het efficiënter en effectiever maken van stedelijk vervoer en opslagbeheer. Daarom bieden wij een slim magazijn aan de rand van de stad, waar u goederen kunt laten overnachten en wij deze dagelijks in kleine porties bij uw klanten afleveren. Bovendien geeft onze goede software u real-time inzicht in waar uw goederen zich bevinden.

Of u nu pallet opslag, kleine eenheden, omgevings- of koel- en vriesopties, gedeelde ruimtes of gesloten ruimte nodig heeft, wij kunnen een oplossing op maat bieden die aan uw behoeften voldoet. We bieden ook voorraad beheerdiensten, nemen de levering namens u aan en bevoorraden uw winkel op aanvraag. En als u een webshop heeft, kunnen wij bestellingen direct verwerken en verzenden naar uw klanten, terwijl wij u op de hoogte houden van uw voorraadniveaus.

Onze opslagruimtes zijn 24/7 beveiligd, dus u kunt er zeker van zijn dat uw bezittingen veilig en goed onderhouden zijn. We bieden verhuur mogelijkheden voor zowel korte als lange termijn, waardoor het gemakkelijk voor u is om goederen op te slaan die u niet regelmatig nodig heeft, zoals retourgoederen of oude/nieuwe inventaris.

Onze locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

U hoeft ons niet op ons woord te geloven – kom langs bij City Hub voor een vrijblijvende rondleiding en ervaar zelf hoe eenvoudig, veilig en betaalbaar het huren van opslagruimte kan zijn. Onze vestigingsmanager Geraldo leidt je graag rond en beantwoordt al je vragen. Vraag vandaag nog uw offerte voor opslag in Utrecht aan en maak een afspraak – de koffie staat altijd klaar!

Ook voor advies over zero emissie stadsdistributie of zero emissie last mile oplossingen kunt u bij ons binnenlopen.

Units beschikbaar vanaf 20m2

Voor meer info bel: 0640904181 of bezoek ons aan de Atoomweg 1 in Utrecht.

cityhub.nl/