1e boek Lage Weide Onderneemt voor wethouder Klaas Verschuure

‘Lage Weide onderneemt’

Begin dit jaar kondigden we het al aan: Parkmanagement Lage Weide gaat een boek uitgeven over Lage Weide. Een boek met sterke ondernemersverhalen, ter promotie van ons bedrijventerrein. Nu is het zover, met trots presenteren wij het boek ‘Lage Weide onderneemt’. Een boek dat we ook met trots zullen overhandigen aan wethouders, fracties van de Provinciale Staten en de gemeenteraad, sprekers, andere belangstellenden en alle bedrijven op Lage Weide. Op deze manier maken we Lage Weide nog bekender en versterken we hiermee ons imago. 

1e boek voor wethouder Klaas Verschuure

Op woensdag 7 juli 2021 heeft Mariëlle Wieman, directeur-bestuurder van Parkmanagement Lage Weide, het eerste boek overhandigd aan Klaas Verschuure, wethouder van de gemeente Utrecht (o.a. portefeuilles Ruimtelijke Ordening, Economische Zaken en Circulaire Economie). Het eerste exemplaar van het boek werd in Utrecht in ontvangst genomen door Verschuure, die uitkeek om met veel plezier de boeiende ondernemersverhalen te gaan lezen.

Sterke ondernemersverhalen

In ‘Lage Weide onderneemt’ staan een selectie van blogs over bedrijven op Lage Weide. Achter de muren van bedrijfspanden op Lage Weide wordt hard gewerkt. Aan allerlei nieuwe en slimme oplossingen om klanten verder te helpen. Die mooie producten en diensten van bedrijven op Lage Weide zijn lang niet allemaal bekend bij het grote publiek. Terwijl ze vaak mooi, nuttig en belangrijk zijn. Zo dragen we met zijn allen ons steentje bij aan gezond stedelijk leven in Utrecht. Daarom hebben we de afgelopen twee jaar sterke ondernemersverhalen vastgelegd, die we hebben gedeeld via onze website en social mediakanalen. En die daarna weer gedeeld werden via andere social media en websites. Daarmee zetten we onze bedrijven in het zonnetje en versterken we ook het imago van Lage Weide.

Parkmanagement Lage Weide komt ook naar jou toe deze zomer. Wij overhandigen alle bedrijven op Lage Weide ook graag een exemplaar van dit unieke boek. Nieuwsgierig wanneer we bij jullie langskomen? Hou onze website en social mediakanalen in de gaten…