Uitnodiging diner Bereikbaarheidsalliantie A2 op 31 oktober

De A2 Alliantie heeft duidelijke, maar ook ambitieuze doelen. We zijn tot de conclusie gekomen dat onze ondersteuning praktischer kan en er is vooral behoefte aan het ‘hoe’ van de Mission Possible richting meer fietsen, OV en thuiswerken. In samenwerking met Goedopweg zijn we aan de slag gegaan om jou makkelijk, laagdrempelig en concreet te ondersteunen. Zo word je geholpen met concrete beleidsteksten, praktische keuzes en handvatten zodat vervolgacties direct op het gewenste resultaat aansturen.

We vertellen hier graag over en nodigen je daarom van harte uit voor het: 

Diner Bereikbaarheidsalliantie A2

Maandag 31 oktober, 17.00-20.00 uur (inloop vanaf 16.45 uur)  

Vineyard food & drinks 

Atoomweg 63, 3542 AA Utrecht

lancering werkgeversbenadering A2 Alliantie

We gaan werken met een ultakorte Vraag&Antwoord op de (inplugbare) website van de A2 Alliantie met daaraan gekoppeld een geautomatiseerd en gepersonaliseerd mailproces. Jij kan als werkgever op een simpele en snelle manier aangeven waar jij mee aan de slag wil, en daaraan hebben we concrete beleidsteksten gekoppeld die dan automatisch via de mail worden aangeleverd. Hiermee kan je dus meteen stappen zetten! Daarnaast blijven we in contact en zorgen we met de extra kennis en tools voor een persoonlijke en voor jou relevante inrichting. 

De mailsoftware en website worden momenteel ingericht. Op 31 oktober lanceren we de werkgeversbenadering en delen we graag de eerste resultaten. Tot die tijd kunnen we de inhoud al praktisch testen met werkgevers die om deze laagdrempelige ondersteuning verlegen zitten. Je hoort dus snel meer van ons!

Het diner is bedoeld voor directies van deelnemende werkgevers aan de Bereikbaarheidsalliantie A2. Vanuit iedere organisatie kunnen maximaal 3 personen deelnemen aan het diner, dus neem vooral ook een relevante collega mee.  

We vernemen graag via info@a2alliantie.nl of we jullie ook mogen ontvangen de 31e.   

Hartelijke groet,  

Roeland Tameling , ILW Parkmanagement Lage Weide